Élménybeszámolók: Sinaia síterep leírás

Sinaia síterep értékelése
47 szavazat, átlagos érték: 3.3
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2011.01.11. WéberF
Ahogy elnézem, eddig 26-an értékeltük ezt a terepet. Jómagam 1973-ban jártam ott, messze nem volt ennyire kiépítve, mint amilyennek a jelenlegi információk mutatják.
Itt láttam és próbáltam ki életemben először felvonót (pedig már 18 éve kezdtem havas hegyoldalakat kóstolgatni). Bármily meglepő, az első próbálkozásra kifogástalanul "ráéreztem", kiesés nélkül síeltem végig a rendelkezésemre álló 4 napot - persze 28 éves, jó kondiban lévő ifjú voltam. Azóta is csak akkor estem ki felvonóból, ha valaki "kilökött".
Érdekelne, hogy az értékelők mikor jártak ott, mostanában milyen feltételek, szálláslehetőségek vannak. Én Predeál-ban/on? laktam egy idős hölgynél, vonattal jártunk át. (A hölggyel - a'30-as években egy angol főúri családnál volt komorna - az öcsém kommunikált, románul és főleg angolul, - de ez egy másik történet, hogy az öcsém honnan tudott románul és én hogy kerültem Moszkvából a Sinaia-i sípályára.) Ja! Sinaia a román királyi család, majd a hatalmát éppen hogy csak beágyazni kezdő Ceausescu üdülőhelye volt.
Tehát! Járt mostanában valaki arrafelé?
WFeri
Covid-19-re is Útlemondás Extrém sportok Téli sportok Sportfelszerelés Gépjármű asszisztencia
Hova utazol?info
Bezárás Az ország nevét a legördülő listából kell kiválasztanod. Kezdd el írni, hogy hova utazol, majd kattints az ország nevére a listában!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás kalkulátor
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.