Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Élménybeszámolók: Tokaj síterep leírás cikk galéria fórum

Tokaj síterep értékelése
44 szavazat, átlagos érték: 2.7
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2012.02.13. Gzoli
Bocs, csak most néztem ide. Voltunk vasárnap délelőtt, és végül is nem csalódtam nagyot, de ennek az volt a fő oka, hogy nem is vártam sokat, mivel már sieltem itt pár éve és tudom, hogy csodák nincsenek. Ami a pályát illeti, a hó nem rossz rajta, csak kevés, így hát helyenként kilátszott a föld. Mondjuk némi sítudással kikerülhető volt, így a léceknek nem lett baja, és egy-két lecsúszás után már a gödröket, buckákat is megszoktam, de azért láttam, hogy ez nem mindenkinek ment, amin nem is csodálkoztam, mert ilyen egyenetlen talajú pályán már rég sieltem. Mindez nem lenne gond, ha több lenne a hó, mert az valamelyest kisimítaná a talaj egyenetlenségeit. Persze ehhez némi pályakezelés is kéne ( ratrak), ami szerintem itt nincs. Ettől függetlenül nekem szimpatikus az az igyekezet, amivel itt szinte a semmiből sípályát csinálnak, és egyáltalán nem jöttem el rossz szájízzel, bár ehhez nagyban hozzájárult a halászlé, amit Tokajban a Halászcsárdában ettünk a kb. két óra síelés után, az ugyanis hibátlan volt. Összefoglalva, ha nem esik legalább 20 cm. friss hó, akkor inkább csak szánkózásra, vagy kifejezetten kezdőknek tanulásra ajánlom a helyet,vagy akinek csak az a lényeg, hogy minél közelebb legyen. A jelen esetben mi is ilyenek voltunk.
Jó havat mindenkinek!
h i r d e t é s
2012.02.11. mitro
Nyitva lesz.
Az utat nem takarították, egyszer szórhattak rá kavicsot.
Nem kell felrakni a hóláncot, ha van jó téli gumid.
Parkolni a pálya tetejénél érdemes, de a pálya alja is megközelíthető egy erdei úton.
A pálya minősége jó, enyhe buckák vannak rajta, de a hó kiváló, nem jeges.
Nem szükséges a kövezős léc.
SDC14899.JPG SDC14906.JPG SDC14910.JPG SDC14913.JPG SDC14919.JPG
2008.11.07. vh
Sziasztok!

Voltam már néhányszor Tokajban, nem az utóbbi öt évben, mert azóta nem volt olyan hó nálunk, ami ebben a magasságban alkalmas lett volna a síelésre. A pályát egyáltalán nem kezelik, sem ratrakkal, sem hóágyúval. Már kevés havon is lehet csúszni, mert füves az alja, kevés kő van. A pálya végén van egy letörés, ott egy kicsit le szokták kotorni a havat (ha van). Jó ha piknikre készültök, mert a büfé éppen olyan mint a pályakarbantartás. Különben mi nagyon jól éreztük magunkat, a hosszú sorbanállás ellenére is. Ha lesz hó az idén, biztosan elmegyünk egy napra.
2008.11.05. tibike
Szép kék fekvésű pálya a végén van egy kisebb letörés. Lejtés 16-20% mellette tányéros felvonó működik ratrak van de hóágyú már nincs gyerek 500 felnőtt 800 ft 10 csúszás ha jól tudom. Úton jól megközelíthető egy parkoló van az aljánál meg a hegycsúcson. Magasság: 375-476 pályahossz: 600 méter.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »