Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

SnowGirl kiemelt beszámolói
SnowGirl
1 élménybeszámolót írt
1
17 éve tag
Ausztria
Gerlitzen
2008.02.17.
Tegnap tértünk haza Gerliről.
A pályaviszonyokról pár szó: délelőtt ratrakolt pályák mindenhol, délutánra kijegesedett, kibuckásodott a legtöbb helyen. A 7 km-es csak a kalandvágyóknak érdekes délután, vagy a bucka dob ki az atmoszférába vagy tükör jeget találsz. Persze van akinek ez az élvezet :) De minden megoldható: délelőtt a 7km-esen kell csúszni, délután pedig az 1es, 2es vagy 10es, akár 5ös is még jó.

A felvonóknál csak jó hullámot kell elkapni, talán a legrosszabb a 7km-es közepén lévő átszálló rész, 50-50%ban volt óriási sor és üres beszálló.
A kabinhoz jó időben (korábban) kell érkezni, 9- negyed 10ig nincs sor, aztán megnő. Igazából szerintem az 5 perc várakozás még nem egetrengető, azt hiszem nem versenysízni mennek oda az emberek.

A pályák változatossága nagyon tetszett, a 10a kihagyhatatlan volt naponta legalább 2-3x :)

Minden második szó magyar volt, ezen kívül lengyelek, angolok, szlovákok voltak még szép számmal.

Az 5ös pálya mellett, a 8as ülős felvonó alatt van egy csodálatosan jó hangulatú hütte (finom ételekkel), aki megy, ne hagyja ki!

Gyönyörű napsütéses időnk volt, első és utolsó nap voltak alattunk felhők is. Fantasztikus volt a kilátás a hegyekre, az ezüstösen csillogó tóra alattunk!

Összességében nekem nagyon tetszett ez a szűk egy hét, semmivel sem volt problémánk.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.