Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Dorka77 kiemelt beszámolói
Dorka77
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Szlovákia
Csorba-tó
2010.02.17.
Sziasztok, mi 13-14én sieltünk a Csorba-tónál. Most voltam ott először és a korábbi fórumozók írásai ösztönöztek a pálya meglátogatására. Én még csak harmadik éve síelek és a pályarendszert látva aggódtam, hogy az én tudásomhoz mérten túl sok a piros pálya. Minden kezdőt csak bátorítani tudok: a piros pályák egyáltalán nem vészesek, sőt én inkább sötétkéknek minősíteném őket. Az 1-es és a 8-as pályák rendkívül jók voltak, az 1-es alja elsőre megijesztett - kicsit szűknek találtam - de aztán egyértelmű lett, hogy nincs mitől tartani még az én tudásommal sem. A kettes pálya tetején (ahol az 1-essel találkozik, az S kanyarban) baromi buckák voltak - repültek is szépen az emberkék, de az csak egy rövid szakasz. Még akár mókának is jó! :) A 3-as pálya tetején van egy rövid szakasz, ahol bukik, talán az valódi piros, de az sem hosszú. A 6-os kék (libalegelő) alig lejt, azonban kezdőknek kissé szűknek ítélem. Ők főleg hóekézve küzdötték le magukat. Az éjszakai síelés REMEK volt! A pályát rendbe hozták, s alig volt kinnt ember - szombat este sokkal több látogatóra számítottam. Csak a 3-as ment, de az tuti volt!
Összességében: jól karbantartott pályákon lehetett csúszni. Persze nap végére foltokban jeges volt, de ennyi megbocsájtható.
Üdv. D.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.