Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

kárpáthycsabi kiemelt beszámolói
kárpáthycsabi
1 élménybeszámolót írt
1
17 éve tag
Magyarország
Nagy-Hideg-hegy
2007.11.17.
Ma én is fenn voltam. Amit tapasztaltam az tényleg közelebb van a Balkánhoz mint Európához. A parkolótól egy km hosszan traktorok túrják a túristautat. Fát termelnek ki. Igen, ez biztos az ő területük, valószínűleg minden nap ezt csinálják csak mi pofátlankodunk oda. Tehát nekünk kell elfogadnunk őket. Bár 5 hete amikor még léc nélkül csak kirándulgattam, még nem voltak ott. Azonban amit ma műveltek a Börzsöny egyik legszebb túristaútján, az megbotránkoztató volt. Mindegy. Másfél óra alatt felértem a déli felvonóig. Működött. A túristaházban 25 percet álltam sorban a jegyért mert azt is a tömött büfében árulják. A két pálya szinte üres volt. Talán összesen 30-40 ember síelt. A közönség nagy része túrázó lehetett. A weblapról úgy értesültem, hogy a pályák kezeltek. Ez a déli pályáról elmondható, de az északi déli 12-kor olyan buckás volt, ami számomra kétségessé tette, hogy mostanában járt arra ratrak. És még egy röhej: bár lehet, hogy csak nekem az. A vészleállítást követően csak akkor indítható újra a felvonó ha mindenki leszáll róla....
Összefoglalva: 5 éve síeltem itt utoljára. Ami pozitív volt az a szépen felújított ház, illetve a déli pálya. (Kezdőknek jó gyakorló lehetőség.) A gyaloglás felfelé nem zavart, ennyi testmozgás kell az embernek, talán ezért is nem volt tömeg a lifteknél. A negatív élményeimet fennebb részleteztem és ezért úgy gondolom, hogy síelni legalábbis egy darabig ide ismét nem jövök.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.