Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

janci kiemelt beszámolói
janci
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
Ausztria
Mariazell
2008.01.08.
Sziasztok!
Mi is ebben a házban (Magyar Vándor) voltunk 20-an szilveszterkor. Tiszta, rendes, egy hosszú hétvégés síeléshez kiváló! Nagykabinos felvonó a városközpontban (sajnos a 20 fős kapacítása miatt előfordulhat 20 perces toporgás is, mire bejutsz), 4-es ülős a főút mellett nagy parkolóval, az említett vendégháztól 2,5 km-re (tehát nem sétálós távolságban, síbusz nincs). Tényleg festői a hely, jól kezeltek a pályák, családi síeléshez ideális. Szilveszter napján, ill. előtte vasárnap a 4-es ülősnél zéró sorbanállás! Azért ez pozítív (Semmering-re gondolva)...
Jó havat mindenkinek!
janci
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
Sziasztok!
Mi februárban voltunk családosan, kér gyerkőccel egy hétig. Wörgl-ben volt a szállásunk egy családi farmon, 100 tehén, miegymás. Nagyon hangulatos volt, a család végtelenül kedves, vegyes volt a vendégsereg, a hollandoktól a németeken át mi magyarok, s még egy helyi (osztrák) család, a gyerkőcők nagyon élvezték a többi gyerek társaságát esténként. Szuper a pályarendszer, több egymás melletti falut érint, de mindegyik közeli volt, autóval 10 perc utazással szinte mindegyik megközelíthető. A hóhiányos szezon ellenére megoldották, hogy legalább a pályák 80 %-án legyen hó, igaz a pálya szélétől 1 m-re már szinte a virágok is nyíltak, volt olyan délután, hogy 12 fok volt pluszban, és szikrázó napsütés! Olvadt is rendesen, mire lejárt a "telelésünk" alig maradt hó a hegyeken. Próbáltuk elkerülni az ünnepeket, iskolai síszüneteket az időpont választáskor, ennek ellenére (meg talán a tavaszias idő miatt is) jóhéhány felvonónál kellett 10-15 percet toporogni, mire bejutottunk, de a pályák változatossága, a vadregényes környezet (nagyon sok pálya erdőn keresztül vezet) kárpótolt bennünket! Az biztos, hogy az egyik legszebb hely volt, ahol eddig megfordultunk, s nem utolsósorban minden tudásszintnek megfelelő, ami fontos, ha kisebb gyerekek is vannak a csapatban. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Jó havat, szép napokat!
janci
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
Sziasztok!
Fájó szívvel, de hazajöttünk! Egy nappal megelőztük a szervezett "besízőket", így szerdán még a jobbról-balról jövő "b...meg-ek" nélkül telt a nap a gleccseren, csodálatos napsütésben, ideális hőmérsékletben, első osztályú pályákon! Ugyanezek a viszonyok voltak jellemzőek teljes kinttartózkodásunk alatt, már ami az időjárást-pályákat illeti. Csütörtöktől (nov.1.) aztán egyre nőtt a tömeg. Meglepődve tapasztaltuk, hogy a németajkúak után a magyar volt a második legnagyobb számú náció a hegyen, csak az zavart kissé, hogy míg a 4 nap alatt egyetlen "sájze" sem hangzott el környzetünkben, addig néhány honfitársunk sajnos hozta a formáját idegenben is...! Felülemelkedve ezen, az ötnapos túra igazi élmény volt, kifogástalan (és olcsó) langenfeldi szállással, Aqua Dome relaxációval, hegyi túrával, és a legcsodálatosabb őszi természeti képekkel, amit valaha láttunk! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.