Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

gery75 kiemelt beszámolói
gery75
2 élménybeszámolót írt
2
10 éve tag
Ausztria
Zauchensee
2014.03.11.
Egyszerűen mesés,gyönyörű és jól síelhető. Nagyon megfogott a hely,a felszín alatti másik világ,a parkolóház,ami nem mellesleg ingyenes. A szervezettség,a pályák minősége.
Nem voltam még sok helyen,de ez kedvenc lesz,a párom is élvezte a kék pályákat,hosszú és változatos. Mondjuk a 9-s kék pálya a felsőrészen simán beillik pirosnak szerintem,ezt hozzá kell tennem.Itt mélyebb a hó,vannak meredekebb letörések,az alsóbb rész már nagyon jó. Párom nem élvezte annyira,de utána felfedeztük a 10-s pályát. Na az már kellemesen síelhető,akár kezdő akár haladó embernek.Az utolsó nap felbátorodtam,és a 10-s pályától induló feketén kipróbáltam magam :) kellően széles,gondoltam max lassabban jövök le,de éreznem kell a különbséget. Lejöttem,élveztem is..utána egy kis kék pálya,onnan lekanyarodtam egy pirosra,aztán megint kékre. Nagyon nagy élmény volt. Az utolsó csúszásnál végig a feketén jöttem le. Munkás volt,el is fáradtam,de mint kicsit haladó(már) letudtam jönni. Lassan,szépen kisíelve a minden centit,kihasználva a szélességét. DE utána,elégedetten néztem fel a pályára,ami az első nap még megrémített!
Hütték: 10-s pálya első kanyarjába ültünk be a hüttébe,kellemes,gyors kiszolgálás,hangulatos családi étterem. Az ételek finomak voltak,a gőzgombócból dupláztam is :D
A felső hüttőben ebédidőben lehetetlen bejutni,bár lehet ebben közre játszik az is,hogy a felszolgáló lányok kis barna tiroli shortban és kellően kivágott blúzban szolgáltak fel.Kicsit bánom,hogy ott nem találtunk helyet :)
Mindent összefoglalva csodálatos 4 napot töltöttünk el itt,Csak ajánlani tudom,ha valaki elfogadja egy még kezdő ajánlását.

További jó csúszást Mindenkinek!
gery75
2 élménybeszámolót írt
2
10 éve tag
Szlovákia
Tátralomnic
2014.01.27.
Most hétvégén (jan.24-26) jártunk itt a párommal síelni. Tudni kell, hogy kezdők vagyunk :) indenki óva intett, hogy nem jók a pályák, jegesek, gyenge a színvonal. Tetszett a pályatérkép, a hosszú kék pályák, kabinos felvonó, mert a párom még nem mer a másikra felszállni.
Pálya tényleg alkalmas kezdőknek, van benne kicsit meredekebb, hosszú lankás rész,ahol tudsz gyakorolni.
Tény,voltak jegesebb részek, de abszolút kezelhető volt. Vasárnapra 10-15 centi hó esett, ez megtréfált pár embert, de ahol sokan síeltek ott nem volt gond. Összességében nagyon tetszett. Kulturáltak voltak a síelők is, és ami meglepő volt, hogy a kabinos felvonónál nem kellett sorban állni. Nem volt tömeg a pályákon sem, elég jól eloszlottak a síelők. Biztos visszamegyünk :)
tatra.jpg
tatra1.jpg
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.