Menü ≡

tokszi kiemelt beszámolói

2012.03.05. Síterep: Gemeindealpe, mások beszámolói
Sziasztok!

Egy két friss infó erről a helyről, még szezonzárás előtt (helyiek szerint március közepe, attól függetlenül, hogy a hóviszonyok nem indokolnák az ilyen korai zárást).
Február 23-25-ig töltöttünk el itt 3 napot. A pálya, mint már korábban többen is írták, igen változatos, a közép állomástól felfele inkább haladók részére való, attól lefelé pedig kezdők is bátran síelhetnek rajta. Hatalmas mennyiségű hó van, ami az utolsó napokban az időjárásnak köszönhetően kissé olvadni kezdett. A három nap alatt nem volt olyan, hogy valamelyik felvonónál várni kellett volna fél! percnél többet. Nem értem, miért ilyen népszerütlen ez a síterep a közelben lévő Annaberg és Mariazell pályáival szemben? A kiszolgáló személyzet kedves, segítőkész.
Hüttékben kb ua. az árak vannak, a "medvésben" (középállomásnál lévőben) magyarul is tudnak. Egy fő részére pl májgombócleves (Leberknödelsuppe), gőzgombóc (germknödel) és valamilyen innivaló kb 12 EUR.
Szállás: Volentér Gasthaus csak jókat tudok mondani, ár-érték arányban az egyik legjobb a környéken.
Saját vélemény, aki teheti és rövidebb időeig, változatos pályákon, sorbanállás nélkül szeretne síelni az nyugodtan válassza ezt a síterepet.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »