Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Ádám István kiemelt beszámolói
Ádám István
3 élménybeszámolót írt
3
5 éve tag
Most értünk haza Miskolcra, nagyon szuper volt(1 1/4 óra csak!)
Csodálatos napsütés és jó hideg (-6 C), de ami a legfontosabb szinte senki (megszámoltuk a pályán 20 - 30 fő között változott). Mi az alsó parkolóban álltunk meg, összesen 4-5 autó volt. 4 órás jegyet vettünk kb. 35-ször jöttünk le! Az 1. pálya működött mind a két felvonóval. Sajnos a hóágyúk folyamatosan működtek és néha ez elég érdekes volt. Az egyre növekvő dombokat sajnos nem dolgozták el. A rövidebbik felvonó feletti részt egyáltalán nem kezelték, ez sokaknak megoldhatatlan problémát okozott. A fel és lejutás a libegővel elég érdekes, a lécekkel a kezünkben, bakancsban és hátizsákkal...
A 2. pályán is mentek a hóágyúk, ez a pálya lenne az igazi, de ahhoz szerintem kellene egy csomó természetes hó is!
Összességében nagyon remek volt, jól elfáradtunk és ha az időjárás engedi máskor is elmegyünk!
Ádám István
3 élménybeszámolót írt
3
5 éve tag
január 10-12. voltunk kint, szombaton és vasárnap síztünk a végkimerülésig!
Szomabaton reggel köd volt és ez egy kicsit megnehezítette az ismeretlen pályán való haladást, de 4 - 5 menet után feloszlott és remek időnk volt végig.
A pálya irtó kemény volt, itt-ott kisebb kődarabokkal de jól tartotta magát annak ellenére, hogy sokan voltak.
Egy kicsit meglepődtünk amikor megmértük és a leghsszabb várakozás 7 perc (!) volt. Az alsó meredek rész délutánra már kibuckásodott és a sok ember miatt is propblémássá vált.
A fekete pálya és a lift nem volt nyitva, sok hó kellene még! A 6 személyes lift nagyon szuper, sokszor ki sem akartunk szállni, jó lett volna még pihenni. Szombaton este megnéztük a zubereci pályát gyalog, nagyon jó volt, de már nem volt erőnk, afolyadékveszteséget kellett pótolni!
Ádám István
3 élménybeszámolót írt
3
5 éve tag
Szlovákia
Velka Raca
2019.03.05.
2019.febr. 22-26. voltunk kint.
Már nagyon régen szerettem volna eljutni ide, de a 377 km kicsit elrémített!
Az utolsó napot leszámítva (köd) remek időnk volt. Nem is voltak túl sokan, jók voltak a pályák (mint a beton), rengeteget csúsztunk (napi 40 - 50 km). Ez volt az új léc próbaútja is, bevált (ELAN Amphibio 76) különösen a délutáni fellazult pályákon. A kiszolgálás meg az egész stílus azért még a régi szlovák iudőket idézi (jókat nevettünk és bosszankodtunk is). A pályák gondozását nem vitték túlzásba, volt amit le sem ratrakoltak (jó kis bánkúti nosztalgia volt)!
Érdemes kipróbálni!
Előtte kéthéttel Krynica, jobb volt!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.