Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók: Velka Raca síterep leírás cikk galéria wellness fórum

Velka Raca síterep értékelése
41 szavazat, átlagos érték: 3.6
Nézd meg az értékelők listáját
Alább a síterep fórumából kiemelt írások olvashatóak.
2019.03.05. Ádám István
2019.febr. 22-26. voltunk kint.
Már nagyon régen szerettem volna eljutni ide, de a 377 km kicsit elrémített!
Az utolsó napot leszámítva (köd) remek időnk volt. Nem is voltak túl sokan, jók voltak a pályák (mint a beton), rengeteget csúsztunk (napi 40 - 50 km). Ez volt az új léc próbaútja is, bevált (ELAN Amphibio 76) különösen a délutáni fellazult pályákon. A kiszolgálás meg az egész stílus azért még a régi szlovák iudőket idézi (jókat nevettünk és bosszankodtunk is). A pályák gondozását nem vitték túlzásba, volt amit le sem ratrakoltak (jó kis bánkúti nosztalgia volt)!
Érdemes kipróbálni!
Előtte kéthéttel Krynica, jobb volt!
2005.02.18. suiraqua5
Mi két hete voltunk racán. Valóban kicsit messze van, viszont nagyon igényes a hely, sajnos emiatt elég sokan vannak. A hatülésesnél nem kell olyan sokat várni, de a jobb szélső négyüléses kicsit necces. Mi szombaton mentünk és keddig voltunk. Sajnos hétköznap sem voltak jelentősen kevesebben, de Szlovák viszonylatban elég hosszú pályáik vannak. Ha nem reggel hétkor mész, akkor kocsival nem lehet felmenni, csak egy adott parkolóig, onnan pedig síbusz visz fel. Sajnos amikor az a tömérdek ember lezúdul, a pénztáraknál is elég sokat kell állni, mert hála a modern technikának, a legtöbben kártyával fizetnek. Nekünk csodálatos időnk volt, végig sütött a nap, de iszonyat hideg. Délelőtt 10-kor -25 fok volt. Kemény, főleg a kicsiket viseli meg. Összességében jól éreztük magunkat,gyönyörű hely, mindenkinek ajánlom!
2004.10.21. lyrics
Velka Raca régi szép emlék,mivel itt tanultam 10 éve síelni. Első két évben rengeteg hó volt,de következő kettőben egyáltalán nem. Január elején mentünk és ott áltunk a kopár hegy tetején, mert ott volt a szállásunk. A mazoista csapattal átjártunk Martinba sielni. Képzelhetitek minden
reggel le a hegyről aztán busz, fel Martinba, majd le busz megint és este szépen felgyalogoltunk. Mindegy így is szép volt :)
A fenti Turista házban nagyon jó volt a kaja, imádtam a szlovák leveseket, meg a másodikat.
A szobák kicsit szükösek voltak, de kitörödött ezzel az esti sörözések után :)
2004.03.09. kripton
Hello Gábor

A barátnőmmel voltonk december elején.
Én akkor nagyobbra számítottam, de bemelegítésnek nem volt rossz.
Akkor 60cm havat irtak a neten,(Holidayinfo.sk) ez éppen hogy elég volt. Nagyon tettszett viszont az élőzene a 4üléses aljánál.
Mindent összevetve nem rossz hely, talán egy picit messzebb van időben (kb.4ó.)

Üdv:Jani
2004.03.06. DHR
Szevasztok!
Nos most értünk haza innen, a pályák nagyon jók voltak, nem volt friss hó, de szépen rendberakták nem volt jeges, buckás. Kevesen vannak de a leghosszabb (kétszemélyes) ülős kapacitása elég szűkös, kb 10-12 percet álltunk sorba. Sok helyen lehet az erdőben menni szűzhóban, jól össze vannak kapcsolva a felvonók pályákkal. Kellemesen meredek hegyoldalon húzódik de jópár kék pályával is rendelkeznek...
Ha kérdésetek van, írjatok nyugodtan!
Üdv: Gábor

Ja:
http://www.velkaraca.sk/?lg=hu
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
Utasbiztosítás Covid fedezettel
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AKCIÓK
SÍELŐK NAPTÁRA FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.