Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

rottenfella\' kiemelt beszámolói
rottenfella\'
1 élménybeszámolót írt
1
12 éve tag
Ausztria
Präbichl
2011.12.30.
Volt alkalmam nyitáskor kipróbálni ezt a kis eldugott helyet.

A terület nagyon szép, hangulatos. A völgy mindkét oldalát meg lehet síelni és, ami a legfontosabb, teli van mélyhavas lejtőkkel :). Hütte kevés van, ebben elmarad a többi stájer tereptől, ide nem zabálni jövök legközelebb. Külön élmény a műszaki aberrációkban szenvedő fajtársaimnak a környéken a sok kis alpesi iparvároska. Egyet kiemelnék: Eisenerz városát és a külszíni vasércbányát érdemes megnézni. Ezek az osztrákok igen szépen megoldották a fémipart, követelem, hogy építsék át ilyenre Ózdot.:)

Szállás:
Hotel Bahnhof. Háát, vegyes élmény... Ha ez hotel, akkor én palotában lakom, a barátnőm egy playmate az autóm meg egy ferrari. Ez kéremszépen, egy magyar turistaszállás. Tiszta és olcsó.
De:
Ha az előszobában kialakított öltöző-bakancsszárító helyiségben ötnél többen vannak, úgy kell keresztülmászni rajtuk a falon füzérekben száradó bakik között befogott orral. A szobákban megtalálhatók a világ legkényelmetlenebb emeletes ágyai. Az ajtók rugósak, szépen tessék őket csukáskor kézzel visszakisérni, mert különben becsapódik, és az ilyenkor képződő légnyomáshullám a szobák közti vékony válaszfalakon taszajt egy nagyot. Az pedig a szorosan mellé tolt emeletes ágyon. Páff. Eleinte ezt viccesnek találtam, később kezdett zavarni, hogy mindig felébredek, valahányszor valaki belép a szobájába a folyosóról.
A kaja magyar menza jellegű. Magyar. Nem osztrák.

Prabichlbe biztosan visszatérek. De egy gasthofban fogok aludni 10 euróval drágábban. És a kajáért külön fizetek.
Megyek is túlórázni.:)

Auffi!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.