Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

faireduski kiemelt beszámolói
faireduski
1 élménybeszámolót írt
1
10 éve tag
Franciaország
Chamrousse
2014.01.26.
2014.01.18. - 2014.01.25.
Szállás: Le Domaine de L'arselle, bár pályaszállás,a pályáktól a mi tömbünk volt a legmesszebb (Épicéas). A csoportunkat különböző épületben helyezték el,erre lehetett számítani.Fél óra volt,mire kiadták a kulcsokat,utána be is pakoltunk. Az előző társaság nem takarított ki,ragadt a padló,mocskos volt majdnem az összes tányér,pohár... Reklamáltunk és kiderült hogy ők kértek ugyan takarítást,de ez nem történt meg (?). Ígyhát egyik délelőtt feljött két fiatal és kitakarított.
A kilátás nagyon pazar! Az appartmanhoz tartozott még egy léctároló,ami furcsa módon egy 10 fős appartmannak ugyanakkora volt mint mondjuk egy 3 fősnek... 5/4

Pályák: vegyes élmények. Volt (nagyon) köves,jeges-a hó délutánra általában "lekopott",friss havas-normális,és az utolsó napon tiszta szűzhavas,amit nem sikerült leratrakolni délelőttre.Kedvenc pályánk egy kék,ún. Eterlou volt,nagyon tetszettek az erdei kis ösvények is. :) Sajnos egyre több lett a kő,és délutánra teljesen hóbuckások lettek a pályák,pl. a piros olimpiai,amit sokan (még kis grenoblei óvodások is!) használtak.
De összességében nem volt rossz,sok sok pálya volt,és példás igyekezettel tartották karban őket. A felvonók gyorsak,kényelmesek,van mindenféle (csak csákányos nem). A pályarendszer tehát kis szigorral 5/4

Egyéb: WiFi a (fórumban leírtak ellenére) a Bachat étteremben nem volt! illetve éppen volt,de a hölgy szerint azért nem megy,mert túl sokan használják (?).Oké,nincs Wifi,próbáljuk ki az uszodát. A neten leírtakkal szemben nem harminc valahány,hanem 24 fokos a víz hőmérséklete.
Ezt inkább kihagytuk. Szauna 2 db (!!) van abból az egyik "technikai okok miatt nem üzemel". A konditerem állandóan tele,büdös,fülledt szag áll a levegőben. Ja és a jacussi! 8 fős,folyamatosan foglalt.A wellnessről ennyit. Az étterem forró csokija viszont finom és (a csúcson kaphatóhoz képest,ami 3,20 €) "csak" 1€.
Nem adtuk fel,az medencével szemben az út túloldalán van egy étterem: "Chez Igor et Doudou" (Igorhoz és Doudouhoz),ahol van jó wifi,mi rendelt ünk egy forró csokit (itt 1,50€),de van egy amolyan Wifi-ár (ha jól emlékszem 1-2 €) és lehet használni.
Nagyon tetszett az ún. síbusz,ami Chamrousse részei között közlekedik,kb. félóránként,ingyenes,és praktikus azoknak,akik a pályáktól távolabbra eső épületben vannak elszállásolva.
A negatív dolgok mellet persze több volt a pozitívum,csak az ígéret több/jobb volt. De ez sem akadályozott meg minket abban,hogy kiélvezzük a hét minden percét. Fantasztikus élmény volt! <3

Ui. az időjárás is hála Istennek kedvező volt! :)
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.