Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

senusret kiemelt beszámolói
senusret
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
Olaszország
Falcade
2014.01.15.
Sziasztok,
Jelenleg épp Canazei felett Belvedere-en sielünk, átjárva időnként Col Rodellára a szemközti oldalra. Szombattól hétfőig ragyogó napos időnk volt, a hó kemény de remek, nem jeges, nem olvadozó. Kedden kb 20 cm hó jött (kocsin mérve), a ratrakolást az előző napokban sem vitték túlzásba, ma szerdán, (amikor kicsit felhős-napos szóval jó síelő idő volt), viszont főként a sielőkre hagyták. Lehetett élvezni a buckapályázást - bár nekem nem pont szívem csücske-, viszont így két órától alig voltak a pályákon, fél négyre szinte ijesztően egyedül maradtam a buckákkal, pedig itt 3/4 5-ig járnak a felvonók. (Még a magukat legtökösebbnek tartó oroszok is elhúztak - vannak pedig bőven.) Holnap még bízunk némi jó időben, péntekre megint havat jósolnak, (én olyankor sajnos egyszerűen nem látok síelés közben), szombaton pedig megyünk haza. Azután tervezném értékelni is a síterepet. Hasradobva nem vagyok, de a Dolomitok természeti szépsége páratlan és sok mindenért kompenzál. Mi összességében jól érezzük magunkat.
Bármi kérdés van, holnap benézek a fórumba és szívesen válaszolok.
Sziasztok,
Senusret
senusret
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
Franciaország
Val Cenis
2013.03.05.
Hááát, ha már megnyílt az idei fórum... Idén február 2-tól 9-ig voltunk itt. Nem ide akartam jönni, annak ellenére, hogy tavaly is jól éreztük magunkat, de családi okok miatt végül itt landoltunk ismét. Nem bántuk meg, bár az idő elég borongós és ködös volt, de két kiváló nap azért akadt. A Les Alpage-ban szálltunk, felvonó jóval közelebb mint tavaly, itt is nagyon kedves személyzet. Kislányom (vagy én? Één??!) égve hagyta az autó belső lámpáját és a 6 nap alatt a mélygarázsban az akku csendben megadta magát. A recepciós intézte a helyi szervízet, megbeszélt mindent az intelligens (hiszen tudott franciául!) autószerelővel, (igazából akkutöltőt is adott volna, de nem találta). Nem szabad mondanom - ezért írom - hogy a kauciót sem kérték el. Nekem elég meleg volt a kinti medence úszáshoz, a jacuzzi ázáshoz, meg a szauna is az izzadáshoz. A szoba is rendben volt, szóval ilyen jó francia szálláson az életemben sem voltam. (Olaszon azért igen.)
Milano-i szállással (Idea hotel: 4 fő szállás + büféreggeli 67 eur) a szombatok is jócskán kihasználhatók- megtettük: délre simán meg lehet érkezni és du. 2-kor bőven elég visszaindulni. Nagyon jó hó volt - meg esett is hozzá - most nem voltak jegesek a pályák, a tavalyival ellentétben alul sem. A pályákat már annyian leírták, hogy én nem szaporítanám, nekem a La Mettel kombinált(= jár a felső felvonó, ami most nem mindig esett meg) Bec Rouge jött be talán legjobban. Széles, kényelmes és azért lehet húzni is rajta. (Lachtalon a Zinken 6b fekete vizet sem vihet neki - csak mert épp most voltunk.) Na szóval jó volt. Kedves Wolf! Hogy aztán mennyi marad a hóból márc. végére? Hát maradni biztos marad, van elég, meg termelik is ha csak lehet, de milyen lesz, inkább az a kérdés. Jó síelést Nektek és minden arra vetődőnek,
Senusret
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.