Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

gabord18 kiemelt beszámolói
gabord18
1 élménybeszámolót írt
1
16 éve tag
Szlovákia
Jasná - Chopok
2009.01.26.
Sziasztok!
09.01.24-25-én voltam.
Hát elég siralmas volt.
11 közül értünk oda, a kedves pénztáros hölgyek közölték a helyzetet helyi nyelven és 23 euróért adták az egész napos jegyet.
24-én nem ment a C lift. A G és az E közül valamelyik járt de felgyalogolni nem volt hangulatom. Dél körül a B leállt ~ 30 percre, még szerencse, h +1 fok volt így a liften rekedtek nem fagytak meg. 4 utas ki is ugrott belőle még az elején így csak 2m-t zuhantak. B lift elindulása után az A adta meg magát, 20 perces sétára ítélve az ott sorakozókat (sajnos engem is). Ennyivel is edzettebb lettem. Tehát maradt üzemben a B lift meg a gyerek pályán a D. Eléggé csalódottak voltunk, hogy így beszűkült a mozgástér.
25-ikére sem sikerült megjavítani az A liftet (levették a régi felső drótkötelet és elkezdték feltenni az újat). Viszont sikerült elindítani a C E G-t. Az F liftet is próbálgatták de csak a reményt táplálták a csúszkálókba, utast nem szállított. Leratrakolták a 1-es 2-es és a 3-as pályát (persze aki a G aljánál tovább ment le egészen az A aljáig az sétát vállat). Kora du-án a D lift is leamortizálódott, továbblépésre (a siratófal felé) kényszerítve a kezdőket. Természetesen a húzós liftek alatt a havat nem egyengették el így a deszkásoknak (nekem is) küzdelmes volt a felmenetel.
Az idő nagyon jó volt és ez némileg kárpótolta a rengeteg hibát.
Sajnos az-az érzése az embernek, hogy Őket váratlanul éri a tél.
Meglepődnek azon, h reggel jégteleníteni kéne a felvonót még mielőtt el indul a nap.
A 23 eurós napi jegy már osztrák ár, az infrastruktúra viszont egyre rosszabb.
Ez a hétvége volt csúcsidő... Mi lehet hét közben???
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.