Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

ifj.szabo kiemelt beszámolói
ifj.szabo
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
Olaszország
Sappada
2013.02.06.
Ismét Sappadán töltöttünk egy hetet januárban. Már törzsvendégek vagyunk, mivel 6. alkalommal voltunk ott. Abban a nagyszerű helyzetbe kerültünk azon a héten (01.14-01.18),hogy akkor szakadt le az ég persze hó formájában. A síterep az elmúlt évekhez képest nem változott semmit. Talán a Sappada 2000 felvonóin cseréltek székeket, de lehet ezt már régebben csinálták, mert ide eljutni nem könnyű és ritkábban látogattuk. Nincs mindig nyitva sajnos. Viszont a hó mennyiségre és minőségre nincs panasz. Itt mindig csúcson van a minőség. Szóval esett hétfőtől szerdáig, a hivatalos csak 40 cm-t írt, de szerintem jóval több esett. Kedvezett a természet nekünk ismét, hogy mély hóban a pályán tudjunk síelni, és ne az eljegesedett lezúzott régi havon. Aztán csütörtökön kisütött a nap és megmaradt az elutazásig a napos idő.
Egyébként itt Sappadán előfordult olyan időszak napközben, amikor szinte csak egyedül síeltünk a családdal a pályákon.
Ezért is ajánlom azoknak ezt a helyet, akik családdal szeretnek telelni, mert nincs embertömeg.
A felvonós személyzet még mindig kedves és segítőkész, nincs panasz rájuk. A hütték is jók bár nem olcsók, viszont finom a kávé és a forrócsoki, meg a mini pizza.
Külön dicséret a Sítanodás csapatnak, az oktatásért, a kölcsönzésért, és minden egyéb dologért is. Ha szeretnétek profi cuccban, profi oktatásban részt venni, akkor náluk jelentkezettek.
Jah meg ajánlom a faluban lévő RENATO pizzázót(a Volksbank mellett 200m) , mert olyan finomat még nem ettem pizzából sehol sem mint ott.
Így aztán egy szép tartalmas hetet töltöttünk itt el ismét, és valószínűleg jövőre is ide megyünk 7.re is.
ifj.szabo
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
Olaszország
Sappada
2012.01.30.
Sziasztok. Mi január második felében voltunk Sappadán már 5. alkalommal. Igaz, hogy nem volt több méteres hó, de a 70 cm-es bőven elegendő volt ami a pályákon volt. A Cima Sappadai rész hozta a várható színvonalat. Főleg a felső részein, a hó minősége fantasztikus volt. A többi pálya is jó volt, de arra kevesebbet síeltünk. Volt síshow olaszos módon, sőt már a ratrakok is szívecskét rajzoltak a hóba.
Kiemelném a Sítanoda szakembereit és a csapatot egészében!
Tökéletes oktatást nyújtottak és jó kis programokat csináltak síelés utánra. Köszönjük nekik is a szép hetünkhöz a hozzájárulásukat.
Ajánlom mindenkinek ezt a helyet, mert még mindig megmaradt a családi helyek közt, és mindig fantasztikus a hó minősége.
ifj.szabo
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
Olaszország
Sappada
2010.02.08.
Mi január elején voltunk Sappadán és marha jó volt minden. Pont az érkezésünk előtt eset jó pár tíz centi hó és a friss havon élvezetes volt a sport. Nem voltak lefagyott pályák, és még buckákat sem kellett kerülgetni a nap végére, mint megannyi más osztrák sítelepen. A felvonóknál sosem kellett várakozni, mindig lehetett egyből menni felfelé. A felvonó személyzete is marhajó és segítőkészek, a Nevelandia melletti tárcsáson mindenki alátolták a tárcsát. Az ülősön meg ha baj volt azonnal megállították a felvonót és segítettek morgolódás nélkül.
Az oktatáson megint sokat javultam, már szinte le se tudott hagyni a Peti bácsi (elmondása szerint). A Sítanoda is tökéletes megoldás a tanulásra.
A Pettirosso nevezetű szállást meg sokkal jobban ajánlom, mint a nagyobbikat. Finomabb kaják, sokkal jobb szállás és csendesebb is. Sőt ha nagy a hó még nem is kell felmászni a kocsival a kanyarokban, mivel rögtön a főút mellett van.

Mindenkinek nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes idemenni telelni.
ifj.szabo
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
Olaszország
Sappada
2009.01.27.
Az új pálya egész jól sikerült a többihez képest. Van benne 2 lankásabb szakasz a bekötőknél, de alapjában véve elég meredek. A felvonón meg ha az olaszok kedve úgy tartja, akkor még zenét is hallgathatunk.
uj-palya1.JPG
uj-palya2.JPG
uj-palya3.JPG
uj-palya4.JPG
uj-palya5.JPG
uj-palya6.JPG
uj-palya7.JPG
uj-palya-8.JPG
ifj.szabo
5 élménybeszámolót írt
5
15 éve tag
Olaszország
Sappada
2009.01.27.
Sziasztok!
Január 17.-től voltunk Sappadán és megint nagyon jó volt.Isteni ez az új pálya. A kisvasút a 2 m hófal közötti száguldása elvarázsolta a családot. Na és a keddi (jan. 20) havazás 40 órán keresztül, az is óriási volt. Szűzhavas síelés zárt pályán, nem kellett a lavinától és a meredek lejtőtől félni. Szerdán mivel a sok hó miatt nem lehetett közlekedni a faluban, gyerek program keretén belül megkerestük a Jetit a 2 m hóban (Peti), elég jól bírta a strapát.
Köszönet az oktató bácsiknak: Petinek, Robinak, Attilának az oktítást. A 9 éves lányomat 3 nap alatt megtanították bordozni, a fiamból carving szakértőt csináltak. Teljes felszerelést lehet akár ingyen bérelni lásd: sítanoda.
Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a vendég látóknak.
tanulo-palya.JPG
cima-sappada.JPG
cima-sappada2.JPG
cima-sappada3.JPG
szalloda-elotti-parkolo.JPG
szallodanal.JPG
jeti-kereses.JPG
jeti.JPG
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.