Menü ≡

krisz911 kiemelt beszámolói

2014.02.07. Síterep: Chopok - Jasná, mások beszámolói
Üdv mindenkinek,

két napot voltunk Jasnán, tegnap este értünk haza. Az elmúlt két nap hál'Isten napos idő volt, 0-3 fok körüli hőmérséklettel.

Tapasztalat:
Autóval menet a Lucky parkolónál nagyon sok autó volt mindig. Első nap Zahradkynál álltunk meg, ott a parkolóért 6 EUR-t kellett fizetni. Második nap a Zahradky utáni parkolóban már ingyen lehet parkolni!!! (ez a 10a/10b pályához tartozó Grand Jet felvonó lába)

Pályákról:
Zahradky részen az 5-ös és 14-es kék pályák nagyon kényelmesek és jók az új 6 üléses felvonók is. A 14-es pályához tartozó Lucky apartmanoktól induló, kék buborékos felvonó fűtött üléssel rendelkezik. Sokat átcsúsztunk a 11-es piros pályára is, mely haladóknak, vagy akár a jól síelőknek is még kényelmesen és gyorsan síelhető pálya. A Zahradkytól induló felvonó felső része (fahatár fölött) már kicsit szeles volt, pedig nem volt szeles idő és ezáltal a fenti pályák hamar kijegesednek. A fák közé leérve már általában jó minőségűek a pályák. 1-1 helyen vannak jeges foltok...
A Grand Jet felvonó nagyon kényelmes és az alatta lévő 10a/10b pálya is jó állapotban van. A piros része inkább sötét piros, a kék kanyar része pedig elég jeges volt, de ezeket leszámítva kezdőknek, vagy tanulni vágyóknak való pálya.

Volt még tapasztalatunk a skiservice-vel is, vaxolást 5 EUR-ért, élezést 7 EUR-ért vállaltak. A 10a/10b pályához javasoltatik új vaxolással menni, mert vannak olyan részek, ahol enélkül még sétálni is kell...

Az árak osztrák árak, kártyával mindenhol lehet fizetni.

Akinek sikerül szép, naposés szélmentes időt kifognia annak jó élményekben lesz része. Nekünk ez sikerült!
;-)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »