Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

ftomi kiemelt beszámolói
ftomi
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Sziasztok!
Tegnap jöttünk haza Söldenből. Nem is tudom, hogy kezdjem el az élménybeszámolót, mert csak jókat tudok elmondani.
3 napot töltöttünk a síterepen. Az első nap lent a völgyben szakadt az eső és 8 fok volt. Kicsit megijedtem, hogy esőbe kell majd síelnem, de ahogy felértünk a gleccserre átváltott az eső hóba, és egész nap szakadt kb 10-15 cm. Ekkor mivel nem nagyon lehetett látni nem voltam nagyon elragadtatva a helytől, aztán jött a másnap amikor verőfényes napsütésre ébredtünk. Már nyitásra fent voltunk a felvonóknál és csak akkor láttam igazán milyen csodálatos helyen is vagyok. Szerencsére a 3. napon is gyönyörű időnk volt 3-5 fok pluszban. Ki is használtuk a nem mindennapi sízést és az első 9től 4-ig. És ez a síterepnek egy kis része volt, szenzációs lehet, ha az össze pálya megy a völgyig!
Aki esetleg azért nem ment még el ide, mert 800 km-t kell utazni az azonnal gondolja meg magát és látogasson el ide, mert megéri ennyit utazni.
Remélem még vissza tudok menni januárban is.
Ui: Aki tud Söldenben olcsó szállást apartmann jellegűt január végére az írjon.
Előre is köszi: Tamás
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.