Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Rekiii kiemelt beszámolói
Rekiii
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
Ausztria
Hintertux
2012.04.25.
Kedves Mindenki!

Bár valószínűleg így a téli szezon elmúltával nem sokakat hoz lázba egy síelős beszámoló, de azért teszek egy próbát.
Április 23-án 24-én megint havazott Hintertuxon, 50 cm friss havat kaptunk!
Tegnap azaz 24-én végre szabadnapos voltam, kinéztem az ablakon szél, hó, látni alig lehetett lent a völgyben, de hát legyen, egy héten egyszer vagyok szabad. Irány a gleccser. Persze csak Tuxer Fernehausig volt nyitva, a pálya sommerbergig totál káosz volt.
Végül kb mindenki úgy döntött, mert max 50 ember lehetett a hegyen, hogy marad sommerbergen és T-liftezik, meg néha néha felmegy Tuxerjochra az ülőlifttel.
De persze nem volt rossz hogy ilyen szar idő volt, legalább gyakoroltam az ellentétes irányba snowboardozást, meg megismerkedtem pár új arccal, és végre elmondhatom hogy a deszkások voltak többségben a gleccseren, síelőt alig-alig lehetett látni! :)))) Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy bajom lenne a síelőkkel, mert én is egy síelővel voltam fent, csak úgy megemlítettem!!!!
Na és akkor jöjjön a mai nap 25-e. 6.30 kelés, 7től meló végre egy kis pihi 20 fő van a hotelben, egyedül csinálom a reggeliztetést, ami azért jó mert így van 4 órám fél 12től fél 4ig felmenni és csúszni!!! Mentem is, minden nyitva, ragyogó napsütés csak az a rohadt erős szél ne lenne, de nem baj, végre friss hó és jó idő, kit érdekel a szél, csak az arcom fagy szarrá, még maszkban is. De a Kaserer mellett a mély hóban száguldás ezt feledteti velem! Senki nincs, se pályán se pályán kívül, aztán érkezik 2 snowboardos együtt száguldunk le a Kaserer mellett, aztán megérkezik még 2 síelő de több emberrel nem találkoztunk.
Sajnos gyorsan telik az idő mindjárt újra melózni kell, indulás lefelé, Fernehaus majd Sommerberg, 3 sráccal zúzunk lefelé, mikor egy síelő akkorát vágódik előttünk, azt hittük ott marad, de csak a jobb térde bánta, persze ne hívjunk se ratrakot, se helit, nem kell, ők majd megoldják, hát legyen akkor irány tovább.
Sommerbergen még egy gyors tali a barátnőmmel, aki épp kicsiket oktat síelni, de egy gyors kör a két óra között belefér. Irány Tuxerjoch, majd lefelé először a piroson, majd mélyhóban, persze elnéztem a kanyart és nyomtam egy seggest, majd tovább lefelé, hogy időben visszaérjek melózni.
Na most elköszönök mert még 15perc és ott kell lennem.
Rekiii
2 élménybeszámolót írt
2
12 éve tag
Ausztria
Hintertux
2011.12.13.
Hát ma egy élmény volt Hintertux!!!
Friss porhó, 2100ig megnyitott pályák, csak a szél volt túl sok!!!
Tegnap délután 4től ma hajnalig megállás nélkül havazott, esett vagy 20 cm a völgyben, és nem tudom megítélni mennyi a hegyen, de hogy a jég mindenhol eltűnt a pályákon és csak a porhó maradt, kár hogy ma csak 4 óra boardozás jutott!!! :(((
De megérte!!! Képek hamarosan!!!
Újabb havazás holnapra ígérkezik.
Az új bahn is kipróbálásra került, 8 személy elfér a kabinban ha nagyon muszáj. :)))
Junior chef szerint a héten megnyitják a Talabfahrtot!!! Reméljük, mert akkor egyenesen becsúszok majd dolgozni!!! :)))
Üdv a hegyekből!!!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.