Menü ≡

Herczegek kiemelt beszámolói

2013.11.27. Síterep: Speikboden, mások beszámolói
Most már 2 éve, hogy itt jártam, de ismét tervezem, mert az egész fantasztikus volt! A programot úgy érdemes tervezni naponta, hogy a völgyállomásra visszacsúszva néhány igazán hosszú csúszással induljon a nap, mert később ez a fekete pálya sajnos buckás, jeges lesz, a fontos kanyarokban! De 2-3 csúszás belefér, amitől biztos, hogy igénybe kell venni egy kis erősítő hüttézést! Utána jöhetnek a rövidebb fekete pályák, mert csak ezek maradnak hosszabban épségben. A piros pályák a délelőtt folyamán többnyire kigödrösödnek, de csak akkor, ha sokan vagyunk. Márpedig itt szinte mindig nagy volt az érdeklődés, de ennek ellenére sem sorban állást, sem tömegjeleneteket nem kellett elszenvednünk. Mindenképp király az egész!
h i r d e t é s
2011.01.04. Síterep: Skalka, mások beszámolói
Üdv Mindenki!

Vasárnap voltunk Körmöcbánya új pályáján. Azt gondolom minden hibátlan volt, főleg a síelők alacsony száma miatt! Bár a hóviszonyok javulhatnának, mert azért még a pálya nem egészen simult ki, illetve elkezdett gödrösödni. A felső szakaszon hóágyúztak, ez sem volt túl baráti, de ezzel együtt jó a piros pálya. A parkolás is tetszett, talán a délután érkezőknek volt ezzel némi gondja, mert akkorra már néha volt két-három sor beülő a liftnél.
AZ a legszebb, hogy olyan piros a pálya, ami valóban az, és ezért az amatőrök nem lepték el. Bár a deszkások közt sokan kezdők voltak, úgy láttam egy-két kör után föladták. :-))
A napijegy ára is szerintem megfelelt a szolgáltatásnak, talán a büfé lehetne jobban elhelyezve (pl. az alsó állomáson).
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »