Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

tyutyu13 kiemelt beszámolói
tyutyu13
1 élménybeszámolót írt
1
15 éve tag
Franciaország
3 völgy
2013.03.26.
A hétvégén értünk haza Orelle-ből.
A szállás nekünk tetszett, nem vagyunk nagy bulizós társaság, így örültünk is neki, hogy nincs hangos szórakozóhely a környéken :). A boltban nagyjából mindent lehet kapni, a péksüteményeket rendeltük csak meg, hogy biztos jusson nekünk is, de aki nem rendelt, az is tudott vásárolni.
Az apartmantól a síbusz a menetrendtől eltérően közlekedett, nem 15 percenként, hanem folyamatosan járt a kabinos lift és a ház között.
A pályák állapota elég változó volt, több éjszaka is esett a hó, így következő napon elég hamar buckásak lettek a pályák. Alapvetően látszott rajtuk, hogy próbálták rendbe hozni őket a nap végén, csak sajnos ez nem mindig sikerült teljesen. A csúcsokra még úgy is nagyon megéri felmenni, ha tudjuk, hogy buckás a pálya lefelé, mert gyönyörű kilátás van fentről.
A felvonók többsége gyors, látszik rajtuk, hogy pár éve újították fel őket. Meglepő volt, hogy az egész Val Thorens-i részen 2 tányéros felvonóval találkoztunk csak :).
Mi összességében meg voltunk elégedve mindennel, ha tehetnénk már ma visszaindulnánk még egy pár napot síelni :).
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.