Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Zoltan1985 kiemelt beszámolói
Zoltan1985
1 élménybeszámolót írt
1
12 éve tag
A síterepen egy csákányos és egy tányéros felvonó működik, valamint a síiskolának egy gumis felvonója.
Mindkét nagy liftről 3-3 pálya érhető el. Kezdőknek inkább a tányérosról elérhető kék pálya ajánlott, haladóknak pedig bármelyik.
A síterepet tudni kell a helyén kezelni, inkább tanulni, gyakorolni jó, mintsem élvezni a hosszú lesiklásokat. Nem igazán technikásak a pályák, leginkább az erős széllökések tudják megviccelni az embert egy egy kanyarodásnál. A csúcsra kissé lassan visz fel mindkét felvonó, komolyabb sítudással rendelkezők biztosan többet lifteznek, mint síelnek.
Az oktatás a Kinderhotel részéről jó. Gyermekeinket ők tanították síelni. A negyedik napi oktatás után már magabiztosan le tudtak jönni a csákányos lankásabb részeiről. Nem csak gyerekeket oktatnak, hanem felnőtteket is, illetve haladókat is treníroznak :), én pl a carving technikámat csiszoltam velük.
Ajánlom azoknak akik kezdők vagy kisebb gyermekeiknek akarnak egy magabiztos sítudást úgy, hogy közben ott vannak közel hozzájuk.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.