Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Csabka kiemelt beszámolói
Csabka
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Most jöttünk haza Drienicáról! Előszőr is kezdeném a szálással a Hotel Javornával! Egyszerű szállás, viszont a személyzet (recepciós hölgy, a felszolgáló stb.) hozzáállása kifogástalan. Mindvégig kedvesek, segítkészek és mosolygósak voltak. Sőt még a bárban otthagyott fényképezőgépet - amiről nem is tudtunk - utánunk hozták a szobába. Mi január 25-én vasárnap érkeztünk ki, de akkor hó csak a sípályán volt, de az is eléggé vizes, mivel plussz fokok voltak. Ezért két napra elmentünk a 90 km-re észak-nyugatra fekvő Zdiar-Strednicai pályára, ahol Drienicától ez volt az a hely, ahol volt kíváló síelésre alkalmas hó illetve pálya. Szerdán reggelre mérsékelt havazás kezdődött Drienicán, ekkor már minusz fok volt, így a pálya igaz kissé jeges volt, de jókat csúsztunk. A pályán szinte alig voltak, így sorbanállás nem volt. Estére már erősödött a havazás, de ekkor sajnos haza kellett indulnunk. A havazás egészen Kassáig tartott, ott átment a csapadék havaseső, majd esőbe. Mi jól éreztük magunkat Drienicán, igaz a táj havasan szebb lett volna, de aki ezután fog menni, annak biztos lesz benne része, mivel jó kis havazás kezdődött.
Csabka
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Töki! Mi most jöttünk haza Szlovákiából! Hétfőn és kedden is Drienicából a 90 km-re lévő Zdiar-Strednicai pályára mentünk sieleni, mivel ott volt csak síelésre alkalmas hó. A pályák egyáltalán nem voltak sárosak, mindvégig 0 vagy minusz fok volt. Igaz, egy kis hó utánpótlásként már elférne a pályákra, de így is kíválóan lehetett véleményem szerint síelni, és nemkülönben nem kellett a felvonóknál sorban állni. A tegnapi nap (2009.01.28)már Drienicán maradtunk síelni, mivel egész nap esett a hó,és a pálya már jó volt. Gondolom Zdiarba is esett a hó, mivel egész Szlovákiában esett hazafelé Kassáig. Biztosan jól fogod magad érezni, Zdiar nagyon szép hely!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.