Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

petyka20 kiemelt beszámolói
petyka20
2 élménybeszámolót írt
2
19 éve tag
Ausztria
Mönichkirchen
2007.01.30.
Tegnap (hétfőn) mi is elzarándokoltunk megnézni, hogy mit alkottak a sógorok ezen a terepen. Sajnos elég rossz napot fogtunk ki, a Mariensee-it ülőlift alapból nem ment, a mönichkircheni el volt romolva és délelőtt hatalmas szél volt. Becsületükre legyen mondva, hogy kisbuszokkal felvittek mindenkit a két működő húzólifthez és a bérletet mindenkinek - nem csak a hölgyeknek - féláron adták. Végül aztán egész kellemesen lehetett fent csúszkálni, természetesen nem voltak sokan, de azért sieltem már jobbat is...
A szél sajna telehordta a pályát fenyőágakkal, tobozokkal meg mindennel ami mozdítható, nem tudom h ezeket mikorra tudják eltüntetni. Meg persze sok helyen azt a kevés havat is elvitte, néhol kikandikál a fű. Szóval jelenleg nem teljesen ideális a helyzet.
petyka20
2 élménybeszámolót írt
2
19 éve tag
Én már elég sokszor jártam itt, és azért túlzás lenne azt állítani, hogy a Hauser Kaibling a legjobb. Szerintem mindegyik pályarendszer kitűnő, mindenhol vannak jó kialakítású, kiváló pályák. A legnagyobb pályarendszer a Planai-on meg a Hauser Kaiblingon van, itt van 1-2 fekete pálya is, de mivel a 4 hegy oda-vissza sielhető, ezért ha meguntál vmit akkor max továbbcsúszol. Legérdemesebb talán Schladmingban megszállni vagy Roohrmosban mert azok vannak a rendszer közepén. Szánkózni én úgy tudom hogy csak a Hochwurzenen lehet, meg van még szánkópálya a Galsterbergalmon is, de az nincs liftekkel bekötve a síhintába.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.