Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

szami201 kiemelt beszámolói
szami201
1 élménybeszámolót írt
1
14 éve tag
Franciaország
Chamrousse
2009.12.19.
Én két éve voltam Chamrousse-ban és nagyon jó helynek tartom, de hogy mennyire jó hely, az valójában függ attól, hogy kinek milyen igénye van.

Az tény, hogy nem egy "partihely", elég nyugis, legalábbis ahol én voltam, Roche Berangerben, annak is Bachat-Bouloud nevű részén. Akiknek fontos, hogy sok éjszakai szórakozási lehetőség legyen, azoknak nem ajánlom ezt a települést.

A szállásunk kifogástalan volt (Les Domaines de l'Arselle, Chamrousse 1750 m), tiszta, kényelmes, jól felszerelt. Kauciót kértek az apartmannál, és vigyázni kell a távozásnál, mert levonnak ám belőle, ha nem takarítod ki olyanra, mint ahogyan átvetted. Élelmiszer bolt közel van, nagyon finom dolgokat árulnak, mindig friss volt minden!

A pályák az én sítudásomnak (középhaladó) kiválóak voltak, de a profiknak is van számos nehéz pálya, mellesleg téli olimpiát is rendeztek itt egykor. Tetszett az is, hogy nem unalmasak a könnyebb pályák se, mindenhol van valami izgalom:)

Rengetegen járnak ide síelni, ennek ellenére sosem volt tömeg és lökdösődés a felvonóknál, szerintem ez is nagyon pozitív. Hüttékkel is minden rendben volt, normál árak voltak (nyilván nem bolti, hanem drágább, de nem vészes). Ha napos idő van fent, ajánlom a naptejet, egyik nap nagyon csúnyán megégett a szám. Gyönyörű szép hely egyébként, nekem sokkal jobban bejött, mint Ausztria (a pályákat és a környezetet illetően is). Van esti sízési lehetőség is!

Aki esetleg vágyik egy kis városnézésre, vagy vásárolgatni is szeretne, nem messze van Grenoble város, ami eszméletlenül szép, érdemes megnézni. Busszal is le lehet menni, nagyon kényelmes és pontosan indulnak. Magyarok tényleg nem sokan járnak ide, de ettől még nagyon jó hely és a franciák is nagyon normálisak voltak (és a fiatalabb korosztály már tud és szívesen is beszél velünk angolul:).
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.