Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Ciumiu kiemelt beszámolói
Ciumiu
1 élménybeszámolót írt
1
10 éve tag
Franciaország
Les 2 Alpes
2014.01.20.
Sziasztok!

Mi most jöttünk haza L2A- ról.
A szállás teljes mértékben pályaszállás volt 1800 m- en, a Lautaret elnevezésű apartmanban. Kinyitottuk az erkélyt, felcsatoltunk és már csúsztunk is :-)

Ilyen szempontból kiváló volt a szállás. Néhány kisebb hiányosságot azonban meg kell említeni a szálláshellyel kapcsolatban:
1.olvasólámpánk nem volt, amikor kértünk, a recepciós hölgy segítőkészen felvette az igényünket, de a lámpa sosem érkezett meg.
2.mikro szintén hiányzott ( bár a többiek szálláshelyén volt)
3.az ágy pokoli kényelmetlen, szétfeküdt állapotban volt.

Az apartman 5 fősre van tervezve alvás szempontjából, mi szerencsére csak ketten voltunk a párommal, annál többen már 'heringparty'- nak lehet nevezni.

Felszereltség szempontjából teafőző, evőeszközök, poharak, edények, tésztaszűrő, sajtreszelő,... van és a fűtés is nagyon jó, nem fagytunk meg.

A pályarendszer nagyon jó, a ratrakok éjszaka dolgoznak rendületlenül, reggel pedig a frissen raztrakolt pályán nagyon jó volt csúszni.

2600 m- en, a Jandri Express I- nél van két Hütte is, ahol kicsit borsos áron lehet enni- inni ( pizzácska 6€ és nem is nagy szám), ezért mi készítettünk szendvicseket, vittünk magunkkal rágcsát és forraltbort, amit letettünk az egyik Hütténél.

Összességében fantasztikus egy hetünk volt itt, az időjárás egy picikét kibabrált velünk az utolsó két napban, de ekkor lementünk a skipass bérlettel ingyenesen használható uszodába- a Jandri Express aljában található- és mozogtunk egy keveset a beltéri- kültéri 30°C- os medencében, majd az ingyenes buszjárattal visszamentünk a szállásra.

Mindenkinek szép időt, kellemes és balesetmentes síelést kívánok!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.