Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

andreas.eordogh kiemelt beszámolói
andreas.eordogh
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
Ausztria
Nassfeld
2019.01.15.
2019.01.14. állapot: Salzburg régióban uralkodó időjárási körülmények elől menekültünk ide. Hihetetlen volt látni a több méteres hófalak után, hogy itt a völgy teljesen hómentes és még a magasabb területeken is igen kevés hó van a pályákon kívül. A szép napsütéses időnek köszönhetően igen jót lehetett síelni, a pályák is megfelelően kezeltek, az erős szélnek köszönhetően azonban bizonyos részeken jeges szakaszok voltak. Buckásodás csak a meredekebb szakaszokon déltől volt jellemző. Összességében megérte elmenni, de a terepre ráférne egy kiadós havazás.
andreas.eordogh
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
Ausztria
Mönichkirchen
2014.02.05.
Sziasztok!

Én 04-én voltam először ezen a síterepen és az előttem szólóval tudok egyetérteni! A terep méretéhez képest meglehetősen sokan voltak, a tömeg 11 óra után csúcsosodott ki. A nagyobb baj a pályák állapotával volt, délelőtt a Mariensee-i oldalon még jó köröket lehetett menni, déltől azonban a pályarendszer meredekebb részein inkább korcsolyázni lett volna érdemes. Nagyon elkélne ide is egy kis természetes hó. Az időjárás érdekesen alakult, a Sonnenbahn völgyállomástól szinte a Schwaigbahn alsó állomásáig sűrű köd és -8 fok, havas táj, onnantól felfelé gyönyörű napsütés +3 fok és a pályákon kívül minimális hómaradvány. Haladó sízők számára szerintem egy napra Stuhleck pályarendszere nagyobb élményt nyújt.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.