Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

fabianla kiemelt beszámolói
fabianla
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
Ausztria
Nassfeld
2007.03.14.
Én viszont határozottan ajánlom mindenkinek. Több éve járok ide, és máshova is, de Nassfeld mindig a legjobb volt! Talán nem véletlen van bent a legjobb 10 Osztrák síterep között minden évben. Az időjárás persze mindent keresztülhúzhat. Ha jól tudom a legmagasabb pontja 2100 m körül van, ez sajnos jelenleg kevés a tökéletes hóviszonyokhoz. A ratrakok gondolom nem ok nélkül nem mennek 15 fok melegben. Én akárhányszor voltam itt mindig tökéletesen kezelt, nagyon jó hosszú, lendületes pályák voltak. A legjobb síélményeim ide köthetőek, voltam más helyeken is (Sölden, Hintertux, Saalbach, Kaprun stb..),de Nassfelden mindig szuperül éreztem(tünk) magunkat.
Persze megértem az elöttem szólót, gondolom most a tiroli gleccsereken jobbak a hóviszonyok.:)
fabianla
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
Ausztria
Saalbach
2007.02.05.
Sziasztok!
Hétvégén jöttünk haza Saalbach-Hinterglemm-ből. Kifele 27.-én mentünk, végig hóesésben. S.H.-ben már nagy hó fogadott minket. RM!! Ezek szerint mi váltottunk Titeket a Haus Maxiban! Tényleg jó a szállás, közvetlen a pálya mellett. Két kabinos felvonóhoz is be lehet csúszni. Két 3 fős család voltunk egy-egy kis "síbohóccal". A gyerekek is nagyon élvezték, ez tényleg családosoknak való hely, kabinon lehet a kicsiket szinte bárhová vinni, este kivilágított szánkópálya (szintén kabinos felvonóval!). A pályarendszer hatalmas, mi talán a pályák 30%-át tudtuk besíelni az 1 hét alatt, igaz délelöttönként a gyerekekkel foglalkoztunk, így csak délután húztuk az íveket. Szóval az eddigi helyszíneink között ez volt a legjobb hely, gyerekeknek rengeteg látnivaló és élmény. Egy a hibája: NINCS MAGYAR NYELVŰ SÍOVODA!!! Sokat olvasok arról, hogy Lachtalt és hasonló közeli helyeket jellemeznek úgy, hogy családosoknak való. Hát ide kb 1,5-2 órával hosszabb az út, de a különbség akkora színvonalban, hogy nem is találok rá példát. Az árról pedig annyit: 3fős családunknak kb 110.000 ft volt az appartman pálya mellett 1 hétre.
Szóval jó lenne ha Magyar síoktatók is lennének, és máris tökéletes lenne.
Üdv:F.L.
fabianla
3 élménybeszámolót írt
3
18 éve tag
Nagyon jó hely azt én is alá tudom támasztani. Nov1-5.-ig voltunk itt, a hó sokkal jobb volt mint számítottunk rá. Helikopterezésben is volt szerencsém, mert egy esésnél a leoldodó síléc élére estem ami brutálisan elvágta a lában. Elvittek és összevartak, majd egy nap kényszerü pihenés után mentem vissza síelni. A helikopterezés viszont még vérző lábbal is élmény volt a közel 4 ezres csúcsok között. Ami furcsa volt, hogy a szálláshelyünkön szinte minden európai nyelven le voltak írva a fontosabb infók, kivéve a Magyart. Egyébként minden okés volt, kitünő vendéglátás, gyönyörű gleccser pályák, a völgyben éjszakai élet:)). Egy fontos tanulság, hogy biztosítás nélkűl nem szabad síelni menni. Nekem eddig mindig volt, sajnos most kellett is használni, a helikopteres mentés 3800 eurómba került volna nélküle. Ide még biztosan visszamennék, pláne ha tényleg ismertebb lenne nekünk és lennének folyamatosan magyar oktatók. Egy hibája van csak, hogy a napi síbérlet szezonban 40,5 Euró. Na persze van is hozzá sípályarendszer.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.