Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

szoli kiemelt beszámolói

Sziasztok!
Idényre nekünk végett ért a síszezon sajnos. Mint az elmúlt években itt Murauban Kreischbergen zártuk 27.-től 01.-ig. Idén is mint minden évben nekünk ez a csúcs, és most is egy kicsit jobb volt mint előző évben. A szállásunk most nem a relaxban volt hanem egy magánszálláson egy kis faházban önellátással. Szerencsére Mi mindenhol jól tudjuk érezni magunkat, Úgy mint a relax kényeztető csillagaival, mint a mostani egy gazdaság közepén állatokkal sokat dolgozó házigazdával és önellátással. Négy napot síeltünk számunkra pazar körülmények között. Nagyon kevesen voltunk sorbaállás sehol és semmikor nem volt számottevő. Az időjárás tartogatott meglepetéseket minden napra. Csapadékból minden fajtát kaptunk ráadásul még igazán hideg sem volt így a pályák nem tudták tartani a reggeli jó állapotukat. Reggelre havazással kezdet, majd volt eső, sűrűbb eső, nehéz vizes hó, porhó,havas eső, szitálás, köd szitálás, sőt tegnap még ónos eső is. A legnagyobb bosszúságot az erős köd okozta. A körülményekhez képest a pályák nekünk megfelelőek voltak. Fent a csúcsokon még rengeteg hó van nem is értem miért zárnak be.Nagyon szeretünk ide járni és ez továbbra is így fog maradni.
A jövő évi viszontlátásra
Üdv.Zoli
h i r d e t é s
Sziasztok!
Tegnap bár már nem terveztük egy napra mi is felugrottunk a Síparkba családostul hiszen ezt nem lehetett kihagyni, mert örökre bántuk volna. Nyitás előtt sikerült érkezni ami nálunk nagy szó és egészen zárásig maradtunk az esti síelést kihagytuk. Már a parkolóban való fogadtatás is profi volt. Biztonságiak segítették a parkolást hosszú autó ide rövidebb autó oda. Mindenkinek egyesével felhívták a figyelmét a jegesedésre és csúszás veszélyre. Ezek apróságok de a megítélést javítják. A pálya első osztályú volt nyitáskor. Ilyen jól meg ratrakolt és kifagyott pályával ritkán találkoztunk. Persze ezt egy két óra alatt örömmel túrtuk szét.11 órától beállt a sor a négyülésesnél és hosszan várakoztunk, hogy feljussunk. Én még a hüttébe sem mentem annyira élveztem csak a kis dologra álltam meg meg egyszer megettük a szendot amit otthonról hoztunk. A család beállt egyszer a sorba ami nagyon hosszú volt, ezalatt Én csak róttam a köröket. Fantasztikusak voltak a mesterséges hódombok az egyik ilyennek köszönhetem a nagy esésemet de hát ez benne van.
Szinte hihetetlen, hogy a Síparkban van freeride pálya. Pedig van és nagyon nagy élvezettel használtuk a nagyobbik lányommal. Sokszor mentünk le rajta. Vigyázni kellett a jegesedéssel meg a kikandikáló kövekkel. A végére mindannyian kellemesen elfáradtunk a lányaimnál ez egyre több esésben, leülésben és a végén kis nem "akaromban" jelentkezett.
Mi minden évbe két három napot eltöltünk itt a Síparkban De a tegnapi nap mindent visz. Az árakban nem tudok vitatkozni ennyi. A minőségért viszont mindig kitesznek magukért.Sor állás az van. Örüljünk, hogy ennyien síelünk és itt. Az időjárásnak nagyon ki vagyunk téve. Vagy van tél vagy nincs. Szerencsére most van. Használjuk ki.
Sok ilyen szép telet kívánok minden síző társamnak és a Síparknak is. Jövőre ugyan itt.
Üdv Zoli
20180303-160458.jpg 20180303-130836.jpg 20180303-130718.jpg
2017.12.31. Síterep: Mátraszentimre, mások beszámolói
Itt szilvesztereztünk Szentimrén. Mostoha időjárásnak köszönhetően meg egyébként is terveztem felkutattuk a sípályát. Szó szerint fel kellett kutatni, mert benőtte a gaz meg a rengeteg, de csak meg találtuk. Végigjártuk a teljes sípályát keresztbe és hosszába.
Én még gyermek koromban sìeltem itt hiszen itt volt nyaralònk. A pályán ha becsuktam a szemem még láttam magam elött a sìelőket és hallottam a felvonòt működni, a felvonò kezelő " bácsi" utasìtásait. Elszomorìtò a látvány.
Ha jòl tudom a Narád hotel kezelésében volt régen ami M.O.L. üdülő volt. 2002.- ben volt az utolsò hozzászolás itt a fórumon amikor még müködött? Kinek a tulajdonában van? Sok képet csináltam a pályáròl többek között a sìpálya kezelő melegedőjéről is ahol a felvonò tárcsák is össze vannak dobálva csak ugy.
20171231-134657.jpg 20171231-134807.jpg 20171231-134422.jpg 20171231-134807.jpg 20171231-134340.jpg
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »