Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

csenguska kiemelt beszámolói
csenguska
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Sziasztok!

Még egy utolsó jelentkezés..
Tegnap jöttünk haza, járhatóak voltak az utak, bár Magykanizsa környéke elég gáz volt, talán mára már normalizálódott a helyzet. Az örömhír: Szerda reggeltől szakadatlan esett és amikor eljöttünk akkor is, úgy kellett szó szerint kiásni az autót, kb csüt. reggelig 20-25 cm esett... szóval nem mostanában olvad el! Alig tudtunk lejönni Mariborba, pedig 3 gép takarította az utat, még egy síbusz is elakadt felfelé jövet, próbálták menteni, úgyhogy várnunk is kellett.
Mindenkit nagyon irigylek aki mostanában látogat arra!!!! Fantasztikus volt! Csak azt tudom mondani annak aki most megy legyen legalább olyan mint nekünk!!! Nagyon jó síelést és pihenést kívánok!
csenguska
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Sziasztok!

Én pont itt ülök a Bellevueben, kinn pedig esik a hó elég rendesen! Gyorsan írom az infókat.
Idefelé jövet Pécsről végig szakadó hóban is csak 3 és fél óra volt a menetidő, ez számomra kellemes meglepetés volt. A szállodába érkezve sajnos még takarították a szobánkat így várnunk kellett egy fél órát, de minősíti a hotelt hogy rögtön felajánlották, nem kell majd 10ig elhagyni a szobánkat maradhatunk bármeddig a malőrért cserébe. Ettől nagyon jó hangultba kerültünk ez még egy nap síelést jelent így! Nagyon igényes a hotel, patyolat tiszta, gyönyörűen berendezve. A wellness részlege is nagyon 5ös, nekünk nem is hiányzott a medence. Gyerekeseknek info, hogy van játszószoba meg kis szánkódomb, kinti csúszdás játszótér. Mi nem vittünk kiságyat, de a szobában van egy gyereknek veló pótágy és ha odatoljátok a szekrény mellé a másik felére pedig az ágyat nem kell gyerekágyt vinni vagy bérleni, csak ágyneműt a gyereknek vinni. Mi apartmanban vagyunk, nagyon tágasak, jól szeparáltak. Konyha teljesen felszerelve bár mikró nincs. Mi csak vacsorát kértünk, nagyon klassz, változatos, svédasztalos és abszolút jó ízű. Ajánlom jó szívvel.
A pályák nagyon nagyon jók!!!! Egyáltalán nem volt jeges főképp az 1 2 3 5ön síeltünk eddig, Arehre nem mentünk át, a pályák hosszúak nincs sorbanállás, főképp délután, délelőtt is minimális, de mi hétköznap vagyunk végig. Most is vagy 20 centit ígérnek itt így gyanítom ez az állapot maximálisan tartható lesz. Az esti síelés melegen ajánlott, ratrakolt pályák voltak, jobb látási viszonyokkal, mint nappal. Profik ezek a szlovénok az az igazság...
Ezért a pénzért, ilyen szolgáltatást ilyen pályákat le a kalappal...
én egyenlőre főképp kisgyerekkel hanygolom Ausztriát és olaszt. Nem kell itt messzebb menni, persze kell hozzá a hó az sajnos alap!!!
Ha van valami kérdése valakinek bátran írjon!
csenguska
3 élménybeszámolót írt
3
14 éve tag
Ausztria
Fanningberg
2010.01.09.
Sziasztok!
Én is megosztom gondoltam a tapasztalatokat. Tegnap jöttünk haza Fanningból. Csak 2 napot síeltünk, először Fanningbergen aztán Grossecken. Mindkettő nagyon tetszett, de talán nekem is Fanningberg volt a befutó! A grosseki kék, ami erdei szakaszokkal tarkított nagyon jeges volt pedig szakadt a hó, és nem túlzok sok helyen kb. 2 m széles alig lehet normálisan fékezni, szegény párom a boarddal nagyon le is zúzta magát rajta. És a nagy hóesésben + benne a felhőben kb 10 m volt a látóütáv, hát én nem nagyon szeretem a vaksíelést... De nagyon profik felvonók, meg a gyerekeknek ahogy néztem a síoktatás és létesítményei. Még ugrálóvár is van nekik stb. Sorbanállás gyakorlatilag nem volt. Sokféle jegyet lehet különben venni. Ahogy láttam mindegyik terepnek van külön jegye is, ez egy pár euróval olcsóbb csak ugyan de ha csak egyikre akarunk menni akkor minek kidobni a pénzt az ablakon. Sőt nagyon sok variáció van, 2 órás is pl. vagy pontrendszeres ami nekem speciel jobban megérte volna, de nem tudtam róla, csak mikor visszaváltottam a bérlete a kaucióért (3euro). érdemes utána nézni annak aki gyerekkel van, esetleg tanítgatja a többieket, szerintem sokat lehet azzal is spórolni aki nem egész nap síel folyamatosan. Itt sem volt sorbanállás és minden pálya nagyon klassz, havas nem jeges, maximálisan kezelt. A hüttékben 9euróért lehetett egy főételt kapni, nem kis adagot.
A szállásunk Fanningban volt, nagyon klassz, tudom ajánlani ha valakinek szállás kell, egy egész ház, 12 fő is elfér benne, Fanningberg kb 1,5 km lehet.
Hát remélem segítettem, ha valakinek kérdése van, írjon nyugodtan.
Ja és tegnap hazafelé Mariborig szakadt a hó, autópályán 80-90, nem tudom most milyen lehet a helyzet, de mindenki csak óvatosan. A hegyi utak nagyon rosszak voltak max 50-nel mindenki, de talán mostmár letakarították őket.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.