Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

FarkasNorbi kiemelt beszámolói
FarkasNorbi
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Szlovénia
Kranjska Gora
2013.02.06.
Alpesi Sí Világkupa futam mellett sok nemzetközi síversenyt is szoktak itt rendezni. A világkupa pályája elég meredek és nehéz, így a gyakorlott síelők is élvezhetik a helyet, de akik könnyebb pályákat keresnek, azok is találnak maguknak valót. Van lehetőség éjszakai síelésre is, ha jól tudom van szánkópálya, és sífutópálya is a környéken. Mindössze 20 km-re van Planica, az egyik leghíresebb sírepülő világkupa helyszíne, ezt is érdemes megnézni, ha erre jár az ember. Az itteni szállásról sok mindent nem tudok mondani sajnos, mert mi a versenyek alatt Ausztriában szoktunk lakni, ami Kranjsa Gorától csupán 20 percre van.
Minden évben elég sok havuk van, de hóágyúkkal is fel vannak szerelve. Tehát összességében nagyon családias hely, és minden síelő találhat magának való pályákat.
FarkasNorbi
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Ausztria
Hinterstoder
2013.01.30.
Idén jártam először Hinterstoderen, egy 2 napos magyar, majd egy 2 napos osztrák rendezésű verseny keretében. Sajnos csak a versenypályát ismerhettem meg, de ezzel a résszel én teljesen meg voltam elégedve. A kabinos tetején lévő Berghotelben szálltunk meg, így a napot már rögtön a pályán kezdhettük. Edzésre és versenyzésre nagyon jó hely és a teknikai számok mellett tökéletesen lehet gyorsasági számokat is edzeni. Szerencsére sok havunk volt, és a pályák jól karban voltak tartva. Ami tényleg egy kis kényelmetlenséget okozott az a hétvégi iszonyatos tömeg, de a lift gyors volt, így a sor is gyorsan haladt. A kabinos lift tetején elég sok étterem van, az árak is rendben vannak, és úgy hallottam forgalmas időszakban nagy bulik is szoktak lenni.
Tehát összességében én rosszat nem tudok mondani erről a helyről, igaz rövid ideig voltam csak ott, és akkor is csak pár pályán.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.