Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Kutyabaj kiemelt beszámolói
Kutyabaj
2 élménybeszámolót írt
2
17 éve tag
Még 2019 februárjában látogattuk meg ezt a kicsiny sípályát kíváncsiságból, Zdiar-i tartózkodásunk alatt.
Mivel még senki nem írt róla, gondoltam megteszem én.
Az odavezető utat meseszép hóesésben tettük meg. A kis sípálya mellett a Hotel Magura helyezkedik el. A pálya és a környezete szerintem nagyon szép környezetben van, a nagy hó és a folyamatos hóesés csak emelte a táj szépségét.
Ottlétünkkor rajtunk kívül csak egy kisebb létszámú iskolás csoport volt jelen a szállodából, így sort nem kellett állnunk az egyetlen tárcsás felvonónál.
A pálya egy max. 100-150m hosszú kis pálya, aljánál egy kis büfével, ahol szerény a választék, de az legalább elfogadható áron van.
Sajnos a pályáról azon kívül, hogy rövid, de legalább buckás, sok jót nem lehet elmondani. Talán azoknak jó választás lehet, akik először próbálkoznak a síeléssel és nem akarnak drága bérletet venni. Vagy akik sörözés közben néha ingerenciát éreznek egy-egy csúszásra.
Esetleg akik csupán kikapcsolódni szeretnének gyönyörű környezetben, de a sízés csak másod vagy inkább csak harmadrendű tényező.
Kutyabaj
2 élménybeszámolót írt
2
17 éve tag
Ausztria
Mönichkirchen
2010.02.26.
Sziasztok!
Mi 02.15-02.19 között voltunk Mönichkirchenben. Akkor elég jó volt még a pálya. Hétköznap lévén nem volt "igazi tömeg" a pályán, de amikor többen voltak, akkor sem volt várakozás a lifteknél és a pályán sem kellett rettegni az összeütközésektől. Mi kifogtuk a jó sízőidőt, csak péntekre lett gázos a helyzet. Ugyanis esett az eső és du. 2 órára még a tökömről is folyt az eső+hólé úgy átázott a sínacim, így el is indultunk a tervezettnél korábban haza. Ja, és akkora szembeszél fújt az alsó (kék) pályán, hogy meg kellet dolgozni azért, hogy leérjek a lifthez. A Mariensee oldalra a fiam tanítgatása miatt nem sokszor jutottam el, de amikor ott jártam, szinte mindíg buckásra volt síelve. Az új (elkerülő kék) pálya szerintem durvább, mint az eredeti piros. Az egyetlen fekete pálya érzésem szerint max. pirosnak felel meg. ( lehet, hogy színtévesztő volt az, aki kiötlötte a kijelölésüket )
Mindezek ellenére szerintem nem rossz kis pályarendszer ez. És a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellenére sikeresen tudják karbantartani.
P2160541.JPG
--062.jpg
P2160534.JPG
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.