Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

flaszlo01 kiemelt beszámolói
flaszlo01
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Olaszország
Bellamonte
2012.01.24.
Sziasztok!
Szombaton jöttünk haza Bellamonte-ból, szokott kedvenc helyünkön, a San Celso hotelban voltunk, most is nagyon jól éreztük magunkat, kedvesek, segítőkészek az ottaniak!
A pályákról: a helyiek szerint nagyon régen volt ilyen kevés hó, a pályákon kívül kopasz foltok, ilyet még nem tapasztaltunk. Ennek ellenére a pályák nagyon jók voltak, az olaszok csodákra képesek ebben!
Kedvenceink Bellamonte, Passo Rolle az összes pálya működött,
egyedül a Passo Rolle bal oldalának legfelső pályái voltak kemények. Latemar pályái is nagyon jók voltak, kivétel a Predazzo-ba vezető kabinoshoz volt lesíelt, jeges a pálya, de ez is érthető, meredek és sokan használják...
Első négy nap ragyogó napsütés, 1 nap kicsit borongós, pénteken hóesés, hózápor volt.
Összességében ismét fantasztikus 6 napot töltöttünk itt!
P1040997.JPG
flaszlo01
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Ausztria
Nassfeld
2010.12.18.
Most jöttünk haza, kedd-csütörtök között síeltünk.Nagy mázlink volt, gyönyörű napos időnk volt, de hideg kb. -15 fok. Nagyon jók voltak a pályák, jeges nem volt, inkább csak nagyon kemény néhány pálya. Például a 45-ös, amelyik kedvenc szokott lenni, most nem volt az...Egész nap hóágyuztak, kihasználva a hideget. A naposabb pályákon mentünk leginkább,
a 40-es volt a kedvenc. Carniat szerintem két ünnep között fogják kinyitni, egyelőre "gyűjtik" a havat. Mostani hóesés jót fog tenni a pályáknak. Még egy dolog, nagyon kell figyelni a pályákon, egyre több az őrült! Annak ellenére, hogy viszonylag kevesen voltak, több ütközést láttam!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.