Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

Akkor is Monca kiemelt beszámolói
Akkor is Monca
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
Ausztria
Präbichl
2013.01.01.
A két ünnep között voltunk csak egy napra, mivel máshol síeltünk eredtileg, de meg akartuk nézni ezt a síterepet is, mivel januárban ide megyünk egy hétre.
Valószínűleg egy egész jó kis családi síterep (pl nem nagyon lehet eltévedni) ha mennek a pályák illetve van elég hó. Most kissé szükösek voltak a lehetőségek, a pályák közül csak lenti pálya, a két oldalon 1-1 piros és az egyik hosszú kék ment. A pirosak, különösen a Quattro lift alatti nagyon le volt jegesedve, a profik élvezték, viszont gyerekekkel kicsit necces volt, különösen a teteje. A másik oldal nagyjából rendben volt, kissé jeges, de most ez van. Elág nagy tömeg volt, gondolom az ünnepekre való tekintettel, remélem januárban ez is másképpen lesz, ennyi ember nem bír el most (kevés hó+pálya) ez síterep, bár a felvonóknál még tolerálható volt a tömeg. A kajáldák sem bírták a tömeget, hely alig stb (pár étterem kiesett a nyitott pályák útjából..)
AMI viszont nagyon nem tetszett és szerintem megoldható lenne: a Purzelwaldot nem használhatják csak és kizárólag a síiskolások, sem a varázsszőnyeges részt, sem a kitűzött lesiklópályát! Ez még fizetés ellenében időkorlátozással sem lehetséges (nem úgy mint pl Mariazellen ahol 5 euro fejében a síikolai holtidőkben használhatók a gyerekpályák. A köteles gyakorlóliftet lehet használni (kell bérlet a beléptetéshez), de át kell a tetején csoszogni a rendes pályára. A 3 évesemnek ez nem okoz gondot (csoszogás + rendes pályán csúszás), de magyarázd meg neki, hogy ő nem mehet a mesepályán egyszer sem. MÁS: a z ülőliftben csak síléccel lehet menni, tehát ha a kisgyereket ölben akarod felvinni, akkor is rajta kell legyen a léc. EZ A SZABÁLY-mint megtudtuk (hogy mi benne a ráció, ne kérdezzétek). Miattunk leállították a felvonot, ráadtuk a gyerekre a lécet és mentünk tovább. De ez azt jelenti, hogy még nem síelő kisgyerekkel nem tudtok felvonózi (és gondolom a SZABÁLY miatt lefelé sem hoznak le..)Ilyet még életemben nem láttam, pedig 22 év alatt pár helyen megfordultam. Lehet, hogy van rá magyarázat, aki tudja ossza meg, nekem nagyon rontotta a közérzetemet mindez. Ilyenek miatt nem gondolom, hogy ez egy családi síterep lenne. Remélem januárban más véleménnyel jövök haza, egyenlőre úgy gondolom, hogy ilyen árszinten találunk jobbat (pl. Gerlitzen,Turracher Höhe, de akár Mariazell).
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.