Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

GregJuhasz kiemelt beszámolói
GregJuhasz
1 élménybeszámolót írt
1
4 éve tag
21-én Vasárnap szuper sínap volt MSZI-n! Negyed 9 körül érkeztem, így még semmi sor a pénztárnál és 8:30-kor már a pályán melegítettem. Az első másfél óra szenzációs volt! Kemény, kifagyott és még nagyrészt üres pályák, szinte várakozás nélküli liftezések, pörögtem is folyamatosan kb. negyed 10-ig amikorra azért kezdtünk már kicsit sűrűsödni így kiálltam egy gyors reggelire.
Én délelőttös jeggyel 1ig voltam, addig tömegnyomor jelenetek nem voltak - persze sor igen, a videoimat visszanézve 5-6 perc volt a legtöbb várakozás szóval tényleg nem ilyen fél órás körökre kell gondolni.
A személyzet a lifetéknél segítőkész és jókedvű volt ezt láthatólag sokan értékelték (dumáltam Győrből érkezett sízővel is...) A sorban állásoknál a sporttársak nagyon nagy része nem tolakodott, rendesen hordta a maszkot ill. nem hisztizett ha figyelmeztette a személyzet (amit mindig megtettek), én teljesen kultúráltnak éreztem az egészet. Mivel egyedül mentem, volt pár kellemes felvonós beszélgetés is. :)
A pálya a nap folyamán szerintem nem romlott jelentősen, azért a reggeli -2 fokhoz képest nyilván puhább, kásásabb lett de 1-ig nem voltak térdig érő buckák sehol és simán lehetett találni területeket szép ívekre is.
A Store13 kitelepülésének köszönhetően új Atomic léceket is teszteltem, nekem nagy élmény volt, eddig még nem volt ilyenre lehetőségem. :)
Összességében sikerült egy igazi full mosoly sínapot kifognom itt, a fórumot olvasva azért ehhez kellett a szerencse is, mert pont annyian voltunk hogy még élvezhető legyen. Remélem jön még hideg, mert egy ilyen napra beneveznék még a szezonban!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.