Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

eliza67 kiemelt beszámolói
eliza67
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Kedves Mindenki!
Örömmel értesítelek benneteket, hogy mi is haza érkeztünk a síelésből. Aflenz gyönyörű. barátságos kis falu. Tavaly is voltunk itt két napot, de az idén már kibővítettük öt napra. Aflenz-Jauringban szálltunk meg, a Lechtaler család vendégházában. Ez autóval kb. 5 percre, van a lifttől. 47 E/ éjj/2fő, tökéletes tiszta, szépen berendetett apartmanban. Kicsit bánatosak voltunk,hogy kedvenc éttermünk bezárt, de a második napon rátaláltunk Jauringban egy kis vendéglőre. (Aflenzből átsétálva az ivókútnál balra az első kis utca, ki is van táblázva)Az adagok óriásiak, és minden nagyon finom! A hét közepén esett a hó,így a völgy út is nyitva volt, és mindenkinek aki erre jár, azt ajánlom ne hagyja ki, mert egyszerűen gyönyörű. Egyedül az volt egy kicsit furcsa, hogy hét közben alig volt ember a pályákon. Volt olyan, hogy az alsó tányéros liftnél egy óra hosszat egyedül síeltem, amikor pedig esett a hó, az egész pályarendszeren rajtunk kívül még hárman voltak. Egészen megörültem, amikor szombaton végre várni kellett kicsit a liftre. KB. 3 másodpercet.Jövőre talán visszük a gyerekeket is.
Mindenkinek jó síelést!
üdv,
Erzsi
eliza67
2 élménybeszámolót írt
2
16 éve tag
Kedves Mindenki!
Mi is a viharos hétvégén voltunk Aflenzben, de a rossz időjárás ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Mint abszolut kezdő síelő, én is csak ajánlani tudom a helyet mindenkinek! Nekünk nem volt oktatónk, ezért önerőből próbálkoztunk, szerintem egész jó eredménnyel, de legközelebb biztosan mi is beiratkozunk egy kurzusra!
Aflenzben a Moser-Fink cukrászda-kávéház-panzióban laktunk.Autóval 1 perc a felvonótól. Van fűtött helyiség a ruháknak. A szobák régiek,tiszták,melegek, fürdőszoba egész jó. A reggeli bőséges és finom, a vendéglátók kedvesek, és segítőkészek. A kakaó és a házilag készített csoki egyszerűen mesés.Csak mi voltunk ezért nagyon kényelmes volt,de teltháznál lehet egy kicsit zsúfolt.230E/2 fő/3 nap síbérlet/reggeli. Menü rendelési lehetőség van több étteremben is. Mi kettőt próbáltunk, de a Hubertus?? volt a jobb, ahol a Szabolcsék is voltak, ha jól sejtem. Kb. 10 E/Fő. Az aflenzi tűzoltók egyenruhája nagyon szép :)Mi is voltunk a fürdőben, de Sárvár után mi egy kicsit hidegnek találtuk. Mindenesetre megfertőződtünk a síelés vírussal, és biztosan vissza megyünk még az idén! Jó síelést mindenkinek! Üdv! Erzsi
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.