Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

andrast kiemelt beszámolói
andrast
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
Szlovákia
Csorba-tó
2015.01.19.
Most hétvégén (2015. január 17-18) voltunk Csorba-tónál síelni. Még soha nem jártam ezen a helyen, nem okozott csalódást.

A hójelentés azt írta, hogy a völgyben 0 cm, a hegyen 70 cm, nem tudom előbbit hogy számolják, de lent is vagy fél méteres hó volt. A pályák nagyon jók, sehol nem látszott ki a föld, remekül lehetett sízni mindegyiket. Délutánra kicsit felbuckásodott és itt-ott jegesedett is, de ez alig vont le a sízés élményéből.

Szombaton jó idő volt, sütött a nap, elég sokan voltak és valamilyen verseny is volt, 10 perces sorbanálllások voltak, de vasárnap soha egy másodpercet sem kellett várni, mondjuk az idő is elromlott és többször volt köd a nap folyamán.

A komfort fokozaton elég sokat emelt, hogy a felvonóval szemben lévő Hotel Fis-ben lakutnk, ennél pályaszállásabb nem is lehetett volna. A wellness rész elég pöpec, a szaunából pont a sípályára látni :) Lent a kör alakú hüttében hatalmas aprés-ski party van!

Elég sokat kell autózni Budapestről, de összességében megérte. Élmény 8/10 - ja és ez egyik (!) síbotomat ellopták hüttézés közben. Ez milyen? :D
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.