Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

ici82 kiemelt beszámolói
ici82
1 élménybeszámolót írt
1
12 éve tag
Franciaország
Puy St. Vincent
2012.02.21.
Mi a múlt héten voltunk Puy-ben, arról tudok beszámolni. Mind a 6 nap gyönyörű napsütéses volt, egy napot Les2Alpes-on, egyet pedig Serre Chevalier-en töltöttünk, ott is végig meleg, napos idő volt! Friss hó nem esett, a végére már kicsit hiányoltuk.
Bélapó, megtaláltunk a magyar éttermet! Mindenki figyelmébe ajánlom a hétfő és csütörtök esti bulit, helyszín a magyar étterem :) Hatalmasat partiztunk!
Mi is láttunk két baleset, 10 percen belül két embert vitt el a helikopter, mindkettőt a Snowpark-ból (ha jól emlékszem ez a neve...), tehát nem a "rendes" pályáról, hanem ahol ugratnak meg ilyenek.
Mi lopási üggyel nem találkoztunk, de a szemét-dolog megint felütötte fejét, egyik reggelre a lift előtti teret megtöltötte valaki rengeteg szeméttel! Aztán rájöttünk, hogy a lifttel szemben van egy szekrény és az ajtaján lévő kép alapján azt lehet hinni, hogy oda kell leönteni a szemetet! Aki nem érti az angol/francia szöveget mellette, miszerint a szemetet kérik a parkoló végében lévő kontérekbe kiszállítani, az azt hiszi a kép alapján, hogy ÖNTSD IDE A SZEMETET :) Lehordtuk önkéntes alapon és a recepción elmondtam, hogy mi lehet az oka, hogy oda öntötték a szemetet, nem tudom, hogy elhitték-e vagy nem :)
A szaunát lehet iratkozás alapján ingyenes használni, de fel kell időben iratkozni! Idén másodszor voltunk, de jövőre is készülünk újra Puy-be! ja, és hazafele telibe találtuk a velencei karnevált :) ez volt a jéghegy csúcsa :))
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.