Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

yodacsoda kiemelt beszámolói
yodacsoda
2 élménybeszámolót írt
2
18 éve tag
Ausztria
Präbichl
2006.01.23.
Sziasztok!
Nekem is volt részem ehhez a terephez egy egynapos röpke csuszasra par hettel ezelott... Nos, nekem nagyon tetszett! Nagyszeru 1, max 2 napos terep! Bemelegito csuszasnak a jobboldali rendszert valasztottuk mint utolag kiderult a baloldali kisebb hegyre kellett volna mennuk.. De hogy ezt tetézzük, rogton masodik csuszasra sikerult elkeverednunk a francia 1szemelyes felvonohoz... Baromi lassu, es nagyon hideg volt rajta... A felvono felso szakaszat meg sem emlitem mert az remalom volt.. Eros szel havazas, es a palyat sehol nem lattam... Utanna kemeny gyaloglas a viharos szelben, majd szembetalalkoztunk egy nagyon meredek, porhavas lejtovel... (hangsulyozom az idei 2. csuszasom alkalmaval) Na ott a beszarasmérő mutatója eroteljesen kilengett!! Oldalazva de lejottunk rola... Bár hogy ne csak en legyen ekkore bena... Azertz mindenki megallt egyet gondolkodni hogy akkor most hogy is kellene onnan élve lejutni!:) Vegulis lejottunk nagy nehezen, utanna termeszetesen hütte és forraltbor!:) Mi is az elso kis huttebe mentunk be, ahol magyarul szolgaltak ki ami nagyon tetszett is... A forraltbor jellemzeset inkabb hanyagolom... Szerintem kritikan aluli.. De ez az en velemenyem... Foleg akkor durrant be az agyam amikor latom hogy a kislany mikróba löki a forraltbort... Az egy gyilkos!
De mindent osszevetve kellemes 1-2 napos terep!:)
Udv!
yodacsoda
2 élménybeszámolót írt
2
18 éve tag
Olaszország
Bellamonte
2005.11.26.
Ez nektek...
Nem tudom hogy te arra a pirosra gondolsz-e amire en is, de ami piros volt es nekem nagyon tetszett az a csucsra valo feljutas utan balra talalhato... Az egy olyan piros pálya amit 1-2 bemelegito csuszas utan be lehet vállalni full golyoban! Kellemesen kanyargos es dombos... Azert ajanlatos az 1-2 bemelegito csuszas rajta hogy azert megis tudd mi var a dombocska utan... de miutan mar tudod, nyugodtan bevallalhatod golyoba az egesz palyat es tuti merevedesed lesz tole! :) Nekem nagyon tetszett, izgalmas, gyors, szepes, es nem szokott rajta tumultus lenni sem... Van 1-2 igenjo hütte is rajta, az egyik nagy kedvenc a Boszorkanyos! Allitolag regebben a pincercsajok boszorkanycuccban voltak, igaz iden januarban mar sima ruciban voltak, de meg ugy is nagyoin meggyozoek voltak szamomra. De persze azert a boszorkanyos mivoltjat is megtartotta, hiszen bent igensok boszorkany is talalhato... Némelyik kozullik a pályára is kimereszkedik... :))
Amugy az az allando arnyekos palyaresz, ami a Latemar-i resz fele vezet... Na az meg tudja viccelni az embert rendesen, foleg ha nagy sebesseggel bezug az arnyekba es hirtelen semmit nem lat.... Mikor nagyjabol kezd kitisztulni elotte a kep, pedig egy igenkomoly palyaresz tarul elé...
Es az a resz meg minden igenyk kielegit... Akinek meg nem lenne elég... ott van Latemar... Ami a masi igenkomoly terep kozvetlenul Alpe Lusia mellett...
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.