Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

bandi188 kiemelt beszámolói
bandi188
4 élménybeszámolót írt
4
9 éve tag
Ausztria
Hochzillertal
2016.03.07.
Március elején volt szerencsém egy napot itt is eltöltenem elég vegyes érzelmekkel.
Amit nagyon jónak találtam a pályarendszer átláthatósága aki nehezen tájékozódik itt nem lesz gondja nagyon jól átláthatók a pályák nagyon sok egymás mellett helyezkedik el szabad szemmel is teljesen átlátható.
A liftek nagy kapacitású modern liftek nem igen kell sorba állni de a tömeg szinte már elviselhetetlen volt a pályákon.
Az embernek olyan érzése volt hogy tirol összes síiskolája itt tanulna. Én még ennyi tanulócsoportot sehol nem láttam a pályák már délre teljesen lerombolva szinte élvezhetetlen volt itt a síelés szó szerint fél méteres buckákkal ami hatalmas tömeggel párosult.Valamivel jobb választás a Hochfügeni rész jóval kevesebb emberrel és csoporttal.
A zilleri 3 nagy pályarendszerből a másik kettő magasan túlszárnyalja szerintem.
bandi188
4 élménybeszámolót írt
4
9 éve tag
Röviden ez a pályarendszer maga a tökéletes választás!
Mindenképpen érdemes egyszer felkeresni senki nem fogja megbánni!
Hat napos tiroli túrám utolsó napjára hagytam kár volt.
Ennyire változatos pályarendszert és ami még nagyon fontos ennyire sok széles pályákat ritkán találni.
Tökéletes modern liftekkel szinte az összes pálya nagyon jól megközelíthető a tájékozódás nagyon könnyű a síterep nagyságához képest.
Hibába voltak sokan, a lifteknél szinte semmi várakozás a pályákon a szélessége miatt szintén nem volt tömeg a síterepet pedig szinte egész nap sütötte a nap!
Ami még nem mellékes itt voltak magasan a legjobban kezelt pályák, és tartották is magukat a meleg ellenére a tiroli túrámon!
bandi188
4 élménybeszámolót írt
4
9 éve tag
Magyarország
Eplény
2015.02.05.
Magyar viszonylatba megfelelne a pálya de:
Mi Kecskemétről csak azért utaztunk le egy napra mert már napok óta a honlapjukra minden nap kitették hogy üzemel az összes pálya és a lift!
Reggel nyitásra érkeztünk egy laza 30 perces sorban állás bérletért ugyanis csak egy kassza ment az is igen ráérősen!Vicc
A meglepetés csak ez után ért ugyanis a 3-4-5 pályákat pont nyitáskor kordonozták el a 3-as liftet eszük ágában se volt elindítani
Biztos csak balszerencse gondoltam hogy pont ma nem megy de mit ad isten a lezárások után kb 10 perccel a honlapjukra megint kirakták hogy minden pálya és lift üzemel rengeteg hóval de sebaj gondoltam belógok a 4-es pályára elvégre ezért jöttem.Ez a pálya még idén semmiféle karbantartást még nem kapott a tetején tiszta föld ahol meg volt hó annak a teteje tiszta fagyos,szóval nem tudom hogy lehettek ezek a pályák már egy hete nyitva? A válasz egyszerű sehogy!!
Egy hete félrevezettek mindenkit teljesen tudatosan
nálam ezt csalásnak hívják!
Mellesleg ha ennyire sok havuk van és minden este hóágyúznak/a honlapjukon van meg lehet nézni/nem értem mire várnak még mindjárt vége a télnek
Összességében nekem az volt a benyomásom mivel a környéken nincs másik sípálya ezzel tisztában van a személyzet és a vezetőség is erre nagy mellény
Hozzáteszem nem lenne magyar viszonylatban rossz síterep de én a becsapások miatt soha én többé nem megyek
bandi188
4 élménybeszámolót írt
4
9 éve tag
Ausztria
Heiligenblut
2014.12.27.
Dec. elején volt szerencsénk kipróbálni a helyet
Nos ez nem a kezdők kedvenc helye az biztos!
Dec elején csak a schareck rész üzemelt hát a gyerekek rendesen megküzdöttek a lejövetellel pedig már nem kezdők!
Az egész pályarendszeren csak a legtávolabbi 8 as volt kék a lenti 5-ös kék pálya a tipikus marketing kék ugyanolyan mint a többi piros!
Összességében nem rossz síterület de csak inkább haladók számára /nem is igen voltak tanulok a pályán/viszont cserébe szét lehet síelni az embernek magát nincs tömeg nulla várakozás a lifteknél.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.