Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

Szekeresakos kiemelt beszámolói
Szekeresakos
1 élménybeszámolót írt
1
11 éve tag
2013 január 24 - 27. Kellemes 4 napot töltöttünk el immáron másodszor ezen a sípályán. 5ésfél éves lányom itt tanult meg idén síelni, a 4. napon már a nagy csákányossal mentünk a hegy tetejére, onnan az erdőn keresztül vissza a síkölcsönző elé. Pici lány létére 4-szer végigment a pályán, nagyon ügyesen csinálta. Ez a síterep még pár évig biztosan kiszolgálja a családot! Főleg, hogy jövő télen már az unokámmal fogunk menni, igaz, csak hátizsákban. :) A pályák vonalvezetése nekem, és a kicsinek is tökéletes, a mesefigurás bébi tanulópálya nagyon jó. Többet használhatnák a ratrakot, de nem volt nagy gond sehol sem. A síkölcsönző nem olcsó, itthon töredékéért tudunk lécet-cipőt kölcsönözni, de akinek nincs csomagtartója, hát ott sem fog kétségbe esni. Egyszóval, szívesen megyek vissza máskor is!

Egy kis negatívum, lányomnak kerestünk síoktatót, hogy 1 órát 30€-ért foglalkozzon vele. Megegyeztünk, hogy másnap 10-11 között találkozunk. Persze, hogy nem volt ott, de szerencsére nem is volt szükség rá...
Sieles003.JPG
Sieles027.JPG
Sieles044.JPG
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.