Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

gyurkog kiemelt beszámolói
gyurkog
1 élménybeszámolót írt
1
12 éve tag
2012. január 27-29. között voltunk Bad Kleinkirchheimben (a síterep megközelíthetősége nagyon jó, egészen Villachig autópálya, és mindössze az utolsó 25-30 km-t kell megtenni egy kicsit kanyargósabb útszakaszon) a Ferienpark Landal ( sielok.hu/szallas/landal-apartmanok/ ) egyik minden igényt kielégítő apartmanjában.
Ez a szállás a Maibrunnbahn közvetlen közelében található, pályaszállás.
Az apartman az osztrák színvonalnak megfelelően tiszta, tágas, és nagyon jól felszerelt volt (mosogatógép, DVD lejátszó, WIFI internet, hogy csak azokat a kiegészítő felszereléseket említsem, amik azért nem megszokottak minden szálláshelyen).
A síterep szerintem minden igényt kielégítő volt!
800 hóágyú található, amivel hóbiztossá tették a széles, jól gondozott pályákat.
Tömeg egyáltalán nem volt, a lifteknél a sorban állás gyakorlatilag ismeretlen fogalom volt azon a két napon, amit ott töltöttünk.
A síbérlet egy kicsit talán drágának tűnhet első látásra (2 felnőtt + 3 gyerek egy napos bérlete 163 Euro volt családi kedvezménnyel), de ha hozzátesszük azt, hogy húzóliftet szinte nem is kellett használnunk, akkor máris érthető az ár.
Köszönhetően a jól összekapcsolt pályarendszernek és a család nagyjából homogén sítudásának, az első napon közel 40 km-t síeltünk, amivel az egész pályarendszert besíeltük az egyik végétől a másikig.
A hütték jól el vannak osztva a síterepen. Mindkét nap másikat próbáltunk ki. Amit bárkinek bátran merek ajánlani, az a Brunnach tetején lévő igen modern étterem. Önkiszolgáló jelleggel működik, élmény volt a nagy hidegben (-10 fok körüli hőmérséklet volt aznap) az ablak mellett elfogyasztani az óriási adagokat, amik mellesleg nagyon ízletesek is voltak!
Bad Kleinkirchheim egyik legnagyobb élménye lehet a termálfürdő. Nekünk ez sajnos nem adatott meg (az egész család számára közel 60 Euro lett volna a belépő zárás előtt 3 órával), mindenesetre, ha valaki nem sajnálja a pénzt az egész napos csúszkálás után ilyesfajta ellazulásra, akkor óriási élményben lehet része!
Mi valószínűleg egyszer majd visszatérünk ide, nagyon jól éreztük magunkat!!!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.