Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

turbogabor kiemelt beszámolói
turbogabor
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
Sziasztok!
Mi is hazaértünk vasárnap hajnalban. Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom (illetve a társaságban szinte mindenki) hogy élete eddigi legjobb síelése volt. Ekkora mákunk ritkán lesz, hogy leszakad 3 méter hó aztán meg 6 napig szikrázó napsütés, -5 +5 fokok:)
Szóval az utsó 10 km-t 3 óra alatt tette meg a busz a sok idióta miatt, de sebaj addig jól haladtunk, és a szobát is gyorsan megkaptuk.
Szóval......:) A szállás fantasztikus jó helyen van szerintünk, 20 m-t kellett gyalogolni, és már a "Chaudanne" pályán csúsztunk is lefelé. Amit nem értettem. Miért kerül drágábba Valloire??????? Szerintem Valmeinier sokkal jobb. A Valloirei pályák nekünk nem jöttek be, de a legbrutálisan legjobb rész a központi Crey du Quart!!!! Hát időnk nagy részét ott töltöttük, marha jó piros pályák szinte alig ember, ja és nem mellékesen egész nap oda tűzött a nap, pálya közepén egy marha nagy hütte. Mi kell még?:)
Onnan hazafelé mintegy 3-4 útvonalon is mentünk, változatosak voltak napjaink.
Egy szó mint száz, az első olyan francia terep, ahova mindenképpen vissza szeretnék menni (most a tudásom miatt csak a könnyebb pályán kívüli részek voltak meg), mindenkinek ajánlom, a szállást is, mert szerintem nagyon jó helyen van, 1,5 óra onnan Valloire.
Ha kérdés van írjatok.
turbogabor
2 élménybeszámolót írt
2
15 éve tag
Ausztria
Mönichkirchen
2010.02.15.
Sziasztok!
Egyetértek az előzőekkel.
Mint lentebb írtam mi a hétvégén voltunk kinn. Sopronban szoktunk aludni, onnan járunk ki. Szombat még úgy ahogy...., de vasárnap nagyon sokan voltak. Szombaton délelőtt a fekete volt lezárva verseny miatt, vasárnap meg egész nap a Mönich-i oldalon az egyik piros, asszem a 2-es..:) vagyis szemből nézve a bal oldali:). Igazából én annyira nem szenvedtem meg, mert a barátnőmet próbáltam tanítani az alapokon való túllépésre, így sokkal kevesebbet csúsztam, mint ideáli esetben, de volt hogy mi is kifogtunk egy 5 percest sort.
De szerintem 10-ig, és 2-től már elég jót lehetett csúszni.
De valóban a fekete a legjobb (bár én nem nevezném azt azért feketének, esetleg piros), az alsó piros (asszem 9-es) viszont a tavalyihoz képest kellemesebb meglepetés volt, hiszen igaz, hogy a nap végére buckásodott, meg néha sokan voltak, de csak kevés jégfolt volt rajta, én kifejezetten élveztem. Azt az elkerülőt nem is értem miért csinálták, szerintem 100-szor veszélyesebb azon a szűk részen menni 10 kezdőnek, mint a felső "meredek" részen...
Mindent egybevetve mi jól éreztük magunkat (hangsúlyozva, hogy ez tényleg csak egy kis csúszkálás volt), az idő tökéletes volt, szikrázó napsütés, azt meg megtanultam, hogy akkor síelj mikor a többiek esznek, te meg csak 2 után menj a hüttébe:)
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.