Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

elmo kiemelt beszámolói

2011.01.31. Síterep: Donovaly, mások beszámolói
Tegnap (jan. 30.) voltunk Donovaly-n. A piros pályán (Nova Holá) nem voltunk, mert rosszakat hallottunk róla (kevés hó, rossz pályaminőség, jég). Viszont a 4-es és a 6-os kék pályákon tegnap jó volt a hó, délelőtt és délután is szépen lehetett csúszkálni; bár valóban volt némi nép (5-10 perc sorban állás a felvonóknál), nagyrészt honfitársak. :-] A többi kék pálya igencsak rövidke, csak totál kezdőknek javasolt (pár kör után ők is megunják)...

Az igazsághoz még hozzá tartozik, hogy a 4-esen voltak árnyékos részek, ahol volt némi jégkocka mennyiség; ez annyira nem lécbarát, de nem volt vészes (legalább kevesebben jöttek erre).

Egyedül a türelmetlenség zavart, mivel úgyis sorban kell állni, és nem lehet átugrani az előttünk levőt, akkor miért kell tolakodni, és rátaposni a lécére?... Ezen kívül klassz élmény, érdemes kimenni. A pályákon eloszlott a tömeg, picit azért néha kerülgetni kell, de legalább nem annyira monoton. Hétköznap gondolom nyugisabb (majd egyszer azt is kipróbáljuk).
6-os kék, felső résza 6-os pálya (+ egy kis tömeg)ez is a 6-os pályaszánhúzó kutyákkal is lehetett találkozniülő felvonó a 6-osnálsífutó pályasífutás (halszálkás emelkedő)sífutó pálya (háttérben a Kriznával)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »