Menü ≡

Zsozsoboy kiemelt beszámolói

2014.04.01. Síterep: Livigno, mások beszámolói
Múlt héten voltunk ott Bormio-n egy napot. Livignoból mentünk át.
Nagyon szuper hely! A legalsó pályák már vizesek voltak, de ezek kivételével tökéletes hó volt mindenhol. Ennek ellenére alig voltak. Buborékos modern, gyors felvonók vannak, kabinos csak reggel kellett.

Livigno: szintén nagyon tetszett. Vasárnap esett 35cm hó napközben. Néhányat mentünk Carosello új sárga kabinossal aztán persze felmentünk buborékossal a tetőre, de a felhő + rengeteg friss hó miatt nem tudtunk síelni, így gyalog jöttünk le. Furcsa is volt, hogy mindenki csak bukdácsol a hóban, de a felvonó ment egész nap. Velünk tartó profi snowboardos egy darabig még bírta, de aztán ő is feladta.
A többi nap minden oké volt! Csodálatos terep! Április elején sok program is van. Épp próbálgatták a frissen épült ugratókat.
2014-03-28-16.49.30.jpg
h i r d e t é s
2013.02.19. Síterep: Brassó-Poiana, mások beszámolói
2013.02.12.-én jártunk itt.
A pályák kicsit kuszák, de jól kezeltek.
Ezelőtt a napokban sok hó esett, nagyon jó körülmények voltak.
Én pont egy éve síelek, így éppen nem ijedek meg, ha az addig kék pálya pirosra vagy feketére fordul, de pár hete még pánikoltam volna. Igaz, valami verseny miatt le volt kerítve néhány piros és fekete pálya. A fölső egyesen edzés folyt, ugyan be lehetett csusszanni, ha megkockáztatta az ember, hogy elkaszálják kilencvennel. Tulajdonképpen egy darab hegyoldal az egész. A tetejétől az aljáig bőven elég egy menetre, kb. 2,5km.
Hétközbeni napijegy kb. 30EUR-ra jött ki. (135 lej)
A kis kabinos nagyon jó, de a többi beülős/buborékos is teljesen rendben volt.
A büfé árak majdnem ausztriaiak. 12 lej (800ft) alatt szinte semmi sem kapható. A kereskedői szemlélet kicsit fura volt, mert dél körül még igen keresni kellett mi van nyitva.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »