Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

lopottkolbass kiemelt beszámolói
lopottkolbass
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
Hy mindenki!
Munkaügyben itt voltunk svájcban és kitaláltuk ,hogy akkor már síeljünk egy jót hétvégén, a 4 völgyhöz voltunk legközelebb így ide jöttünk. 2 nagyon szép napot sikerült eltöltenünk. a pályák jók,hosszúak, bár a melegnek "köszönhetően" néhol kásás volt, délutáni órákban pedig buckás lett,ami pozitív A PANORÁMA!!!! aki erre jár feltétlenül menjen fel a Mont Fort csúcsra. árak :svájc :) A csapat összességében jól érezte magát.
lopottkolbass
2 élménybeszámolót írt
2
13 éve tag
Ausztria
Lachtal
2010.12.26.
Egy kis élménybeszámoló:)
19-23 ig voltunk Lachtalban síelni.. pozitív és sajna negatív élményekkel is gazdagodtunk.Az első két nap verőfényes napsütésben tudtunk csúszni, szinte az összes felvonó üzemelt, a pályák a délelőtt folyamán elég jók voltak, csak utána sajna jegesek és buckások lettek. A 3. napon szinte tejköd... és mire kisütött a nap és felszakadozott a köd, lezárták a Schönberg 6 üléseset, mivelhogy nagy a köd és fúj a szél.. szerintem amikor lezárták akkor volt talán a héten az egyik legjobb idő:D, a negyedik napon, szintén jég és köd, délutánra megérkezett a frissítő eső is :D a pályák kásásak és tapadósak lettek, perszer erről nem tehet senki. De összefoglalva minden nap tudtunk eleget síelni jobb rosszabb körülmények között :D . A Hochegg ben szálltunk meg, ez kb a pályától 5 km re van, kocsival 5-6 perc. Tiszta , karbantartott, nyugis, családoknak 1. osztályú.
Összességében szép napokat töltöttünk kint és bármikor visszamennénk.
További szép "telet", és csúszásban gazdag szezont minden kedves sporttársnak.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.