Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

bree kiemelt beszámolói
bree
3 élménybeszámolót írt
3
17 éve tag
Mi kéthete voltunk Zillertal-arénában pár napot csúszni.Azt, hogy a bérlet is mentesit-e fizetés alól azt sajna nemtudom.Mi a szállásról kapott vendégkártyával jártunk naponta ki be ingyenesen.Krimml-t elhagyva ha elindulsz a szerpentinen felfelé a vizesés után olyan 6-7 km rel van a fizetö kapu,elötte közvetlenül ha kikanyarsz balra ott van Hochkrimml ahol vannak kasszák hogy bérletet tudj venni.Bár nemtudom hogy egy másnaptól érvényesre mit fognak mondani:)Aznapi meg nemtudom megér-e annyit.
Egyre kell figyelni ha ott veszel bérletet hogy csak 4 nap és a fölötti bérletek Zillertal Superskipassok.Amugy a Gerlospass 7 euroba kerül és napijegy nem pedig egyutas jegy.
Remélem tudtam segiteni.
bree
bree
3 élménybeszámolót írt
3
17 éve tag
Sziasztok!
Szombat este jöttünk meg Söldenböl és a 7 napos bérletünk olyan kombinácioval volt hogy egy napra érvényes volt a Gurgl-i pályákra.
Igy szerdán ott csuszkáltunk!
Veröfényes napsütésben parádés pályákon éltük ki a sielés minden örömét!nagyon kevesen voltak igy még délután is lehetett olyan pályarészeket találni ahol egy nyom sem volt csak a ratrak csikjai ahogy végig ment rajt!
Hipermodern liftrendszere van a táj pedig csodálatos.Nyáron és télen eggyaránt.
Gurgl nem épp az olcsóságáról hires,igy a hütték is kb 10-15%-kal drágábbak mint más oszták top helyeken!(még Söldentöl is drágább)
Aki jár arrafelé egy napra nagyon is érdemes kiprobálni ezt a gyöngyszemet.
Söldenröl majd az odatartozo topikba irok!
Jo sielést!
bree
bree
3 élménybeszámolót írt
3
17 éve tag
Ausztria
Ischgl
2007.01.15.
Sziasztok!
A múlt héten sikerült 5 csodálatos napot eltöltenünk Ischglben.Azért is irom ezt a pár sort hogy kicsit népszerüsitsem ezt a helyet honfotársaink körében,mert én ugy látom nem sokan mennek el odáig!Nekünk Györtöl pontosan 700km volt és hát ha azt nézem hogy a Salzburg környéki helyek olyan 500-550km re vannak, akkor ez +150km vastagon megéri.
Szuper szállásunk volt a falutól kocsival 3percre reggelivel 21Euroért!
Nincs tolongás,nincs sorbanállás,mert az idei enyhe és hószegény tél ellenére az öszzes felvonó üzemel és a pályák 95%án kitünö porhó van!Szerencsénk is volt mert a pénteki nap kivételével (amikor hóesös,szélviharos volt az idö) csodálatos napsütésben csuszkálhattunk.
A felvonok modernek gyorsak és a kis kezdö pályák kivételével mind 4-6-8as ülöszékesek és kabinosak!A falubol 3 helyröl mennek fel a kabinos felvonok és az felszini parkolokon kivül két garázsban 700!!!autot raknak el a föld alá,a városban nincsenek kocsik semerre mert a szállások nagyrészének is önálló mélygarázsa van.A négynapos béletért is a 119Eur szerintem nem vészes ha azt nézem hogy mit adnak érte.És ez érvényes lenne az egész Silvretta régiora (See,Kappl,Ischgl,Galtür)dehát ki akar menni a másik 3helyre ha ott van Ischgl ami magában egy 200km feletti pályarendszer.Egyszoval mondom neketek aki már volt az tudja aki még nem volt menjen el egyszer Ischglbe mert nem bánja meg az tuti!Most jöttünk haza tegnap este de már alig várom hogy elteljen pár hét és február elején menjünk egy hétre Söldenbe remélem onnan hasonló +élményekkel gazdagodva fogunk hazatérni!
Jó sielést mindenkinek!
bree
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.