Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

banhidit kiemelt beszámolói
banhidit
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
Ausztria
Fanningberg
2019.12.13.
2019 december 9-11. Fanninbergen 8 km pálya, Grossecken már 30 km pálya üzemben. Fanninbergen a hatüléses buborékos felvonóval, Grossecken pedig vagy 5 felvonóval. A csákányosokat mellette nem használtuk. Fanninbergen 8-as, 11-es kék pályákon voltunk sokat 14 éves fiammal és unokatestvérével, akik bátor kezdők, és nagyon szépen sokat síeltünk kicsit havazós, szépen karbantartott pályán. Ráadásul mindkét terepen olcsóbban mehettek a gyerekek a délutános jeggyel, mint Eplényben itthon - előszezoni kedvcsináló 4000 Ft-os (12 Eurós) áron.

A szállásunk: Gästehaus Edelweiss & Holiday Home Lessach - Mariapfarr, igen közel volt megfizethető áron. Aki tud, annak javasolt a december eleji bevezető áras síelés. Elég hideg volt a jó pályákhoz, és alig vannak még fenn. Én az ainecki pályán is voltam, - mindhárom pályán első alkalommal, és mondhatom, hogy bátor kezdőkkel is vállalható mindhárom terepen néhány jó, izgalmas pálya. Átlagosan 20-40 %-uk megy már a pályáknak most.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.