Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

gyiluk kiemelt beszámolói
gyiluk
1 élménybeszámolót írt
1
16 éve tag
Olaszország
Sella Nevea
2011.02.09.
Üdv mindenkinek !
Megjöttünk Bovecről, nagyon röviden és tömören szerintünk -nagyon jó sípálya Bovec Kanin -.Kisebb malőrök itt is voltak,de hol nincsenek ?
Rövid beszámolóm :
Mi 5 napot síeltünk egyet kirándultunk.A szállásuk a központban egy szuper apartmanház volt, minden rendben volt vele közel volt bolt étterem, az emberek kedvesek voltak.Vasárnap átvitt a busz minket az olasz oldalra mert a nagy szél miatt nem mentek a fölvonók Bovecen.Itt ért a legkellemetlenebb élmény bennünket ugyanis a neten meghirdetett bérletárak jóval többe kerültek, majdnem 50 eu val fizettünk többet mint amire számítottuk. A pályák jók voltak ezen az oldalon. Hétfőtől már indult a fölvonó Bovecről is, így már nem kellett átbuszozni olaszba.Igaz, hogy nagy volt a hó odafönt, de azért egy kis friss hó jól jött volna.Így is jók voltak a pályák talán az olasz oldal nekünk jobban tettszett.Még azt találtuk furcsának és visszataszítónak, hogy abban a 3-4 kajáldában ami fönt van mindenhol azzal fogadnak, hogy nincs piknik, vagyis nem ülhetsz be megenni az otthon elkészített kis szendvicsedet meginni a teádat.Én ezt Ausztriában nem tapasztaltam.
Mindent összevetve azért jól érzésekkel telt el az 1 hét.A táj az valami eszméletlen szép. Felmásztunk a Boka vízeséshez a hegyoldalon, majd lent a meder felől is próbálkoztunk.Szuper egy hely,nem is a földön éreztük magunkat.
Én csak azt tudom ajánlani azoknak akik még nem mertek elindulni erre a részre, hogy fogják a a hátizsákot, sílécet és irány Bovec !!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.