Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Élménybeszámolók

nagyzee kiemelt beszámolói
nagyzee
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
Március 15-16 síeltünk Flachauban, a StarJet1 tetejétől felfelé elfogadható pályákon, lejjebb sajnos buckás-kásás, esőáztatta volt a hó, így nem igazán élveztük. A magasabb részek azért kárpótoltak és amikor néha-néha picit eleredt az eső és a hó, az sem vette el a kedvünket. Jó ötlet volt a G-Linkkel átmenni a másik hegyre, a G-linktől felfelé eső pályák nagyon kellemesek és jól síelhetőek voltak, és tömeg sem akadályozta a mozgást. 1-2 hét még lehet itt a szezonban, érdemes a magasan fekvő pályákat megcélozni és az sem nagy szégyen, ha a kiinduló állomásra a nap végén nem csúszva, hanem a lifttel megy vissza az ember. A "Ski amadé Guide" android app roppant hasznos, 3D-ben jól tervezhető és követhető a síelés.
nagyzee
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
Március 16-18 között síeltünk itt, ( érdemes előre a skiamade.com oldalon regisztrálni, jár egy ajándék ticket (kipostázzák) , amire akár online is vehetsz előre napijegyet vagy más jegyet, sőt családtagnak is kérhetsz: 5EUR az üres tiket. Érdemes időben előre online megvenni a jegyeket, változnak az árak, ráadásul nem kell a helyszínen sorbaállni...)

Az időjárás már elég meleg volt, ezért a lenti pályák sok gyötrelmet okoztak, főleg amikor másik hegyre akartunk átmenni, le kellett csúszni teljesen a völgybe buckás, kásás, szűk pályákon. ( Már ha valaki nem akart lefele is felvonóval utazni..)

A 3 napban becsúszkáltuk mind a 4 hegyet, Reiteralm bizonyult a nyerőnek, de Hochwurzen felső pályái is elég élvezetesek voltak. Napközben a hegyek tetején a hőmérő bőven 10 fok felett mutatott, ennek megfelelően alakult a hóminőség is, én sajnos azt látom, hogy március 15 már csak kompromisszumokkal alkalmas síelésre itt. Jövőre korábban jövük és talán másik terepre a közelben, Flachau szimatikusnak tűnik.

Szállást a pályától 4km-re találtunk félpanzióval elfogadható áron. Hátrány, hogy naponta autózni kellett 5-5 percet, cserébe egy teljesen korrekt, nyugodt hegyi szállásunk volt reggelivel és vacsival.
nagyzee
3 élménybeszámolót írt
3
6 éve tag
Ausztria
Weinebene
2018.03.19.
2018.03.18-án próbáltuk ki Weinebene pályáit. A meglevő stabil 100cm tartós hó mellett 10cm friss hó, és durva köd fogadott, a parkolóból elindulva a kasszát sem találtuk meg, de páran segítettek, így beváltottuk a YodelYou kuponokat és felmentunk az első lifttel, amit megtaláltunk. A pályák nem túl hosszúak, nem túl gyorsak, könnyen síelhetők, de a köd sajnos sokat rontott a hangulaton. Ülős felvonó nincs, de a pályahosszak nem is indokolnák. Egy napos szórakozásnak szép időben tökéletesen megfelelne a hely, és a jegyárak is nagyon kedvezőek. A nap végét a lenti parkoló melletti étteremben májgombóclevessel és borgácsgulyással zártuk.
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.