Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
h i r d e t é s

Élménybeszámolók

bkrisz kiemelt beszámolói
bkrisz
2 élménybeszámolót írt
2
19 éve tag
Franciaország
La Plagne
2008.12.18.
Én idén márciusban voltam La Plagne-ban! Véleményem szerint, aki először jár itt a La Plagne bérlettel sem fog unatkozni! Mi még az utolsó nap is találtunk olyan lifteket, pályákat, amit addig nem is láttunk. Kb. olyan 70-80 %-t sikerült besíelnünk! A gleccserre, akkor éri meg felmenni, amikor napos idő van! Gyönyörű a kilátás és állítólag még a Mt. Blanc is látható! Kár, hogy semmi tábla nem jelzi, hogy merre van, így a sok 3 ezres csúcs közül nekem nem sikerült kiszúrnom! Arra is számolni kell, hogy napsütéses időben nem ritka az 1 órás várakozás mire feljutsz a gleccserre. Nagyon lassú 4 személyes poma lift visz fel rá! A pályán kívül is biztonságosan lehet síelni. A lavinaveszélyes helyeken minden reggel lerobbantják a havat! Persze azért nem árt az óvatosság! Ja és 1 hét alatt kb. 2 méter hó esett! Ha valakinek van még kérdése írjon, szívesen válaszolok!

Üdv. mindenkinek
bkrisz
2 élménybeszámolót írt
2
19 éve tag
Románia
Hargitafürdő
2008.01.07.
Saját léccel vagy deszkával ne nagyon csússzatok! Elég rosszak a pályák! Úgy is fogalmazhatnék, hogy a sok kő között akad némi hó is! A sorbanállásról már nem is beszélve! Inkább a közelben lévő Tolvajos-tetőt ajánlanám!
Te is írnál beszámolót? Nem kell mást tenned, csak regisztrálni, és leírni az élményeidet . A szerkesztőség az informatív írásokat kiemeli és beszámolóként a síterephez csatolja.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.